Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam imkansiz isik hizinin %1 ine ulassak marsa sadece 300 ile 400 gün arasinda giderdim suanda marsa gitmete kalkissak 7 yilda gidiyoruz
Emin ol bu konularda bilgili olmasam bende senin gibi imkansız falan derdim.Ama deneyler ve sonuçları ortada.Kanıtlar ortada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çokda bilimliyim dostum zate yapay zeka var kaniti bile var telefonlar mesela geçit açma bencr imkansiz isinlama ilerleyen zamanlarda olabilir

Nerde kankam aya bile suanda o hizda gidemeyiz
6 ayda yavaş hızda Mars'a uydular gönderiliyor.

Emin ol bu konularda bilgili olmasam bende senin gibi imkansız falan derdim.Ama deneyler ve sonuçları ortada.Kanıtlar ortada.

6 ay olmasının sebebi yakıttan kaynaklı sanırım.Fırlatılıştaki gibi roketler olsaydı ve oraya götürecek büyüklükte yakıt deposu olsaydı bu süre ciddi anlamda gidiş dönüş olarak kısalırdı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

6 ay olmasının sebebi yakıttan kaynaklı sanırım.Fırlatılıştaki gibi roketler olsaydı ve oraya götürecek büyüklükte yakıt deposu olsaydı bu süre ciddi anlamda gidiş dönüş olarak kısalırdı.
Sınırsız enerji kaynağı gerekiyor. Bu da bir yıldızın merkezi demek. (çekirdeği)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Sınırsız enerji kaynağı gerekiyor. Bu da bir yıldızın merkezi demek. (çekirdeği)
Sanırım 28 bin yıl dayanan pil üretildi veya bulunmuştu.Bu da bir tür sınırsız enerji kaynağı gibi bir şey oluyor.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk

uydular uzayda ivme yakalayabiliyolar insanli uzay araclari sabit bir hizda giderler.
Dostum bende araştirma yapiyorum ama benim demek istedigim sey su 10 yila marsda koloni bile kurabiliriz isinlanmayi bulabiliriz ama zamanda yolculuk yapmak biraz mantiksix geliyor bana mesela dünya yuvarlak düz diyenlerde arastirma yapiyorlar ama gun gectikce yinede dunya duzdur diyolar bilip bilmeden bana bilgizsin diyosun sanki sen bilim adamisinda

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sanırım 28 bin yıl dayanan pil üretildi veya bulunmuştu.Bu da bir tür sınırsız enerji kaynağı gibi bir şey oluyor.
Evet sayılabilir ancak o pille dediğimiz araçlar kıpırdamaz bile..

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk

Birde yakitlar uydularda ne bir yakit var ne birsey uzaya birakiyolar gidiyor o

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
uydular uzayda ivme yakalayabiliyolar insanli uzay araclari sabit bir hizda giderler.
Dostum bende araştirma yapiyorum ama benim demek istedigim sey su 10 yila marsda koloni bile kurabiliriz isinlanmayi bulabiliriz ama zamanda yolculuk yapmak biraz mantiksix geliyor bana mesela dünya yuvarlak düz diyenlerde arastirma yapiyorlar ama gun gectikce yinede dunya duzdur diyolar bilip bilmeden bana bilgizsin diyosun sanki sen bilim adamisinda
Bilgisizsin demiyorum.Çok araştırdıysan bir konuyu onun olma ihtimalini anlarsın görürsün.İmkansız diye bir şey yoktur.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Uyduyu kastetmedim ben.Mars'a gönderilen şeyin oraya gidebilmesi için yakıt kullanması şart.
Bende onu kastetdim zaten asıl sureyi uzatan yakıtın yeterince olmamasi yakiti az kullanmak icin uzaydayken motoru kapatirlar buda hiz düsüklugune sebep olur uzayla aram iyidir

Uydularda dediğin doğru.
Uyduyu kastetmedim ben.Mars'a gönderilen şeyin oraya gidebilmesi için yakıt kullanması şart.
Neyse gece gece beyin firtinasi yaptik iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,528
Üyeler
164,861
Son üye
ysf.plvc
Top Bottom