Dediğim gibi yakıtı depolayacak bir yakıt deposu veya yeni yakıt türü keşfedilene kadar 6 ay gibi bir sürede Mars'a gidilebiliyor.Bende onu kastetdim zaten asıl sureyi uzatan yakıtın yeterince olmamasi yakiti az kullanmak icin uzaydayken motoru kapatirlar buda hiz düsüklugune sebep olur uzayla aram iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse gece gece beyin firtinasi yaptik iyi oldu
Aslında geleceğin enerjisi yalnızca elektrik olabilir.Dediğim gibi yakıtı depolayacak bir yakıt deposu veya yeni yakıt türü keşfedilene kadar 6 ay gibi bir sürede Mars'a gidilebiliyor.
A-aydınlık madde ilePeki ileriye gittin, peki geri nasıl döncen?
6aya uydu gider insan dolu bir uzay araci degilDediğim gibi yakıtı depolayacak bir yakıt deposu veya yeni yakıt türü keşfedilene kadar 6 ay gibi bir sürede Mars'a gidilebiliyor.
Tek bir şekilde bunu yapmazlar.Birisi bulununca diğeri bulunmadan bunu yaygınlaştırmazlar.Peki ileriye gittin, peki geri nasıl döncen?
Mantıklı.A-aydınlık madde ile
Orda allaha dua edecenPeki ileriye gittin, peki geri nasıl döncen?
H-hocam zamanda ileriye yolculuk yapmak mantıksız, bu konu ile ilgili uzun çalışmalar yapmıştım birçok zeki insanın çürütemeyeci tezlerim var.A-aydınlık madde ile
İnsan doludan kastın 10-20 kişilik ekip falansa onlar için tabikide daha büyük bir roket gerekli ama her şekilde 6 ay sürüyor kullandığımız yakıt ve depo ile.6aya uydu gider insan dolu bir uzay araci degil
Çok zeki bir insansınız hocam aklınız takdire şayan.H-hocam zamanda ileriye yolculuk yapmak mantıksız, bu konu ile ilgili uzun çalışmalar yapmıştım birçok zeki insanın çürütemeyeci tezlerim var.
Gidiş geliş en az 3 yıl kankam EN AZ 3 YILİnsan doludan kastın 10-20 kişilik ekip falansa onlar için tabikide daha büyük bir roket gerekli ama her şekilde 6 ay sürüyor kullandığımız yakıt ve depo ile.