PattisReyis
80+
Burada boyut,evrenlere geçit açmak için yapılıyor.İşte dediğim gibi bütün üst düzey teknolojinin bulunacağı zamandayız.Stranger things de karanlik boyuta geciyoardi hersey ayni gercek dunya gibi ama boyutlar farkli
30 yil icinde sadece robotlar yapilabilit ust duzey robotlar başkada hicbirsey olmaz be zaman makinesi ki oyle birsey olsa farkina varardik ne bir isinlanma falanSanırım.O kitaplarda bu kadar bilgiye ulaşıldığı için bu kadar geliştik.Ama çok üst seviyede gelişmeye az kaldı.Üst düzey teknolojilerin bulunmasına az kaldı.100 yıl gibi bir süreden bahsetmiyorum.30 yıl gibi kısa bir süreden bahsediyorum.
İnşallah o günleri görürüz. Teknolojinin tavan yaptığı zamanlar yaşamak da iyi hee.Şuanda ışık hızına geniş çaplı ulaşılamadı.Ama ışık hızına çok yakın bir hıza yaklaşıldı büyük cisimlerle uzun mesafe olarak değil diye biliyorum.
Minecraft oyununda katman taşı vardı ve kırılamıyordu. Gel de arama şimdi o taşı. Kara deliğe tek dayanabilecek cisim...Her şey kara deliklerin ufkunda ama gidemiyoruz işte bütün sırlar orada ama göremiyoruz.
Hocam imkansiz isik hizinin %1 ine ulassak marsa sadece 300 ile 400 gün arasinda giderdim suanda marsa gitmete kalkissak 7 yilda gidiyoruzŞuanda ışık hızına geniş çaplı ulaşılamadı.Ama ışık hızına çok yakın bir hıza yaklaşıldı büyük cisimlerle uzun mesafe olarak değil diye biliyorum.
Dostum bilimle ilgili pek bilgi ve haberdar sahibi değilsin muhtemelen.2030'a kadar yapay zekanın kesin bulunacağı bariz belli.Işınlanma konusunda resmi açıklama yapıldı.Boyut,evrenlere geçit açma için deneyler olumlu sonuç verdi.Zaman makinesine dair kesin kanıtlar var.30 yil icinde sadece robotlar yapilabilit ust duzey robotlar başkada hicbirsey olmaz be zaman makinesi ki oyle birsey olsa farkina varardik ne bir isinlanma falan
haklısınız hocam ama bi taş vardı elektriğe yön verebiliyordu ve bu taşında kullanılması yasaktıMinecraft oyununda katman taşı vardı ve kırılamıyordu. Gel de arama şimdi o taşı. Kara deliğe tek dayanabilecek cisim...
7 yıl değil abartmasak istersek şuanda 4 ay gibi bir sürede gidiş dönüş hızı makinelerde var.Hocam imkansiz isik hizinin %1 ine ulassak marsa sadece 300 ile 400 gün arasinda giderdim suanda marsa gitmete kalkissak 7 yilda gidiyoruz
Nasa bu teknolojiyi açıklamıştı hemde yakıtsız bir ulaşım türüydü.Manyetik alanla ilgiliydi sanırım.Hocam imkansiz isik hizinin %1 ine ulassak marsa sadece 300 ile 400 gün arasinda giderdim suanda marsa gitmete kalkissak 7 yilda gidiyoruz
Discord'tan ekleyebilirsin DusMax#4561@Dusmax forumda benim gibi birini bulmak ne hoş. Ekle beni.
Çokda bilimliyim dostum zate yapay zeka var kaniti bile var telefonlar mesela geçit açma bencr imkansiz isinlama ilerleyen zamanlarda olabilirDostum bilimle ilgili pek bilgi ve haberdar sahibi değilsin muhtemelen.2030'a kadar yapay zekanın kesin bulunacağı bariz belli.Işınlanma konusunda resmi açıklama yapıldı.Boyut,evrenlere geçit açma için deneyler olumlu sonuç verdi.Zaman makinesine dair kesin kanıtlar var.
Nerde kankam aya bile suanda o hizda gidemeyiz7 yıl değil abartmasak istersek şuanda 4 ay gibi bir sürede gidiş dönüş hızı makinelerde var.
Diğer konuştukların doğru insanlık boyutlar ve şu meşhur paralel evrenler ile ilgili çalısma yapıyor. Biraz önce sen yazdın galiba onada cevap vereyim. Robotlar bizden zeki olamaz, bizi medeniyet olarak hiçbir zaman geçemez. Sanat-Sanatçı ilişkisine ters. Sanat sanatçıdan hiçbir zaman üstün olamaz.Dostum bilimle ilgili pek bilgi ve haberdar sahibi değilsin muhtemelen.2030'a kadar yapay zekanın kesin bulunacağı bariz belli.Işınlanma konusunda resmi açıklama yapıldı.Boyut,evrenlere geçit açma için deneyler olumlu sonuç verdi.Zaman makinesine dair kesin kanıtlar var.