Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Zaman makinesi olmaz bu hızlandırıcı olur.

war20anty

80+ Bronze
Zaman makinesi teknolojiye bagli birsey degil ileride mesela daha fazla teknoloji gelismis olcak 1000 yil sonra mesela daha fazla teknoloji olacak eger 1000 yil sonra zaman makinesi bulunsa idi su anda bunu zaten farkinda olurduk
Nasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Zaman makinesi bulunsa idi gelecekte bunun suanda farkında olurduk isinlama zaten bulundu cisimleri suanda isinlayibiliyoruz ama nereye gitti hakkinda bir fikrimiz yok
Zaman makinesinin var olduğuna dair çok güçlü kanıtlar var.Işınlanan şeylerin nereye gittiğine dairde bilgi sahibiyiz.CIA'di sanırım bir açıklamada olası bir şeye karşı dünyanın bir ucundan diğer ucuna ışınlanabilecek güce sahibiz demişti.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Işınlanma yıllar önce bulundu dostum. Ama yasaklandı. Ünlü 3 fizikçi bulmuştu. Solucan deliklerini kullanarak. Adeta bir portal gibi.
Bence yasaklanmasi mantikli olmamiş mesela biz insanda klonlayabiliriz yani cok basit birsey fende islemisdik ama oda yasak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Nasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?
Dostum geçmişe gitmek daha kolay.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Dostum eger zaman makinesi olsa gelcekteki insanlar zaman makinesini bulsa idi biz bunu suanda bile farkederdik cunki onlar gecmise geliyor dunyada onlar yuzunden cogu sey degisirdi fark ederdik

hocam geçmişe giderek yazılanları değiştiriyorsunuz böyle bişey ters

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum eger zaman makinesi olsa gelcekteki insanlar zaman makinesini bulsa idi biz bunu suanda bile farkederdik cunki onlar gecmise geliyor dunyada onlar yuzunden cogu sey degisirdi fark ederdik
Belli etmemeleri gerekir.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Zaman makinesinin var olduğuna dair çok güçlü kanıtlar var.Işınlanan şeylerin nereye gittiğine dairde bilgi sahibiyiz.CIA'di sanırım bir açıklamada olası bir şeye karşı dünyanın bir ucundan diğer ucuna ışınlanabilecek güce sahibiz demişti.
Zaman makinesi diye birsey hicbir zaman olamaz

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji