Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

İşte ben de bundan bahsediyorum.
Hatta ışınlanma bile olabilir solucan deliği ve 5. boyutu kullanarak. Ama geri gelemeyiz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geleceğe gitmiyoruz, gelecek bize geliyor.
Sadece olduğundan çok daha hızlı bir şekilde.
anlayamadığım bişey var milyarlarca gezegen ve yıldız var çok sayıdada galaksi bunlar boşa yaratılmamıştır herhalde dimi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Zaman makinesini bilmem ama ışınlanmak bence mümkün hatta daha önce ışınlanan insanın olduğunu bile düşünüyorum.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
anlayamadığım bişey var milyarlarca gezegen ve yıldız var çok sayıdada galaksi bunlar boşa yaratılmamıştır herhalde dimi
Tabikide evet bu en mantıklı teorilerden bir 2trilyon dan fazla yildiz ve gezegen var illaki yasayan varlik vardir degilmi ama kanitlamak zor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kesinlikle yaşam var hatta cennet ve cehennemin de evrende var olduğunu düşünüyorum. Onca ruh nereye gidiyor sanıyorsun? Öldükten sonra 5. boyuta geçmiş oluyoruz.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
Sonuç olarak kendi hayatını yaşıyorsun .

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Ama zaman makinesi ile geriye gidebilsek din'e göre çok ters oluyor 🤔
Eger gidersek din diye birsey kalmaz

Kesinlikle yaşam var hatta cennet ve cehennemin de evrende var olduğunu düşünüyorum. Onca ruh nereye gidiyor sanıyorsun? Öldükten sonra 5. boyuta geçmiş oluyoruz.
Zaten cinler başka evrende çoklu evren zaten var dininizde bahsediliyor cinler başka evrende diye

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Zaten cinler başka evrende çoklu evren zaten var dininizde bahsediliyor cinler başka evrende diye
Ve biz o Evreni çözümlediğimizde dediğim şeylerin olması an meselesi.

yani aynen ölecek birini geri getirmek ama kuranda her ölümlü bir gün ölümü tadacaktır diyo sadece yani ölüp zamanda geriye giderek geride getirebilir bence

war20anty

80+ Bronze
İşte ben de bundan bahsediyorum.
Hatta ışınlanma bile olabilir solucan deliği ve 5. boyutu kullanarak. Ama geri gelemeyiz..

Geleceğe gitmiyoruz, gelecek bize geliyor.
5. Boyut diyorsun ama daha insanlık 4.boyutu bile bilmiyor. Zamanın fiziksel olması 4.boyutla alakalı bir şey galiba öyle hatırlıyorum. 5.boyut'tan bahsetmek biraz saçma gibi yanlış anlama. Zaman makinesi olayı ise bence biraz zor en azından şuanki teknolojiyle yani dediğin karanlık madde kara delikler galiba. Kara deliğin içine girmek bile imkansız o kadar dayanıklı bir madde yok. Yani onun yer çekiminden bahsediyorum. O kadar kütleli bir yıldız küçücük bir çekirdek oluyor. Işık bile kaçamıyor kara deliklerden. Bu da demek oluyor ki kara deliğin içine girersen zaman durur ve fiziksel bir madde olur. Tabii insan aklı ve beyni bunu kaldırabilirse yaşarsın orada :). Interstellar izlemeni tavsiye ederim eğer izlemediysen. En gerçekçi bilim kurgu filmlerinden.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Belki ileriye gitmek, belkii.
Ama geriye gitmeye imkansız gözüyle bakıyorum, geriye gitmeyen zaman Makinesi, zaman Makinesi midir peki? 😂
Geriye gitmek ileriye gitmekten daha kolay.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
@Abdullah Hacıgül bu forumda yazılmış olanları paylaşmanız mümkün mü? Eğer mümkünse sizden ricam olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom