Neler Yeni

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ve Mars'a insan gönderileceği zaman normal roketler kullanılmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidiş geliş en az 3 yıl kankam EN AZ 3 YIL
Mevcut teknolojiyle Mars'a insansız uzay yolculuğu en az 7 ay sürüyor. İnsanlı yolculukta bu süre en az 9 aya çıkıyor. Seattle merkezli Ultra Safe Nuclear Technologies (USNC-Tech) şirketi ise üzerinde çalıştığı, Nükleer Termal Tahrik (NTP) sistemli bir motorla bu sürenin üç aya düşebileceğini savunuyor.

akan

80+ Bronze

Mevcut teknolojiyle Mars'a insansız uzay yolculuğu en az 7 ay sürüyor. İnsanlı yolculukta bu süre en az 9 aya çıkıyor. Seattle merkezli Ultra Safe Nuclear Technologies (USNC-Tech) şirketi ise üzerinde çalıştığı, Nükleer Termal Tahrik (NTP) sistemli bir motorla bu sürenin üç aya düşebileceğini savunuyor.
En az dediğinde de geri dönecek yakıt almıyordur herhalde..

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk

En az 9ay demissiniz yani ortalamaya vurusan 1-5 yil eder gidis gelis 3 yil yine 3 yil ediyor

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

SpaceX'te normal yakıtı tercih etmeyecektir.İnsan gönderecekleri için süreyi kısaltmaları gerekeceğinden.Farklı yakıt ve enerjiler ile gönderilecekler.

En az 9ay demissiniz yani ortalamaya vurusan 1-5 yil eder gidis gelis 3 yil yine 3 yil ediyor
O kullanılan yakıt,enerji türü ile ama okuduysanız insanları göndermez için nükleer enerjiyle gönderilecekler.

akan

80+ Bronze
Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama gidiş geliş hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Biliyorum konuyu yanlış yere açtım ancak benim bu bilginin doğru olup olmadığını öğrenmem gerekiyor.
Bildiğimiz üzere uzayda karanlık madde var ve benzer olarak solucan deliği var. Bu iki enerji kaynağına insan bedeni dayanamaz. Dayanmış olsaydı 5. boyuta geçmiş olurduk.
Karanlık maddede geçen 1 dakika dünyada 7 yıla eşit ve bu bilimsel olarak kanıtlanmış. Eğer o karanlık maddeyi bir şekilde hapis edebilirsek (küçük bir parça) zaman makinesini geliştirebiliriz. 10 saniyede 1 yıl zamanı ileriye sarıp dünyadaki olacak olan olaylardan haberdar olabiliriz. Bu dediğimi gerçekleştirecek teknoloji şuan yok ama belki insanlara fikir getirebilir. Ben inanıyorum zaman makinesi üretilecek. Aynı zamanda astral seyahate de inanıyorum.
@Abdullah Hacıgül sizin yorumunuzu istiyorum. Görülmesi için bilerek yanlış yere konu açtığını tekrar belirtmekte fayda var.
Eğer zaman makinesi icat edilseydi muhtemelen şu an icat eden kişi milyarder olur ve zaman makinesini yok etmiş olurdu. yani boşuna heveslenmeyin göremeyeceğiz.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
SpaceX'te normal yakıtı tercih etmeyecektir.İnsan gönderecekleri için süreyi kısaltmaları gerekeceğinden.Farklı yakıt ve enerjiler ile gönderilecekler.

O kullanılan yakıt,enerji türü ile ama okuduysanız insanları göndermez için nükleer enerjiyle gönderilecekler.
Tamam daha iyi zaten eger enerji degilde başka yakit turu kullanilirsa cok uzun surer en az 3 yil

Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama gidiş geliş hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.
Hah hah hah

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sen git koyacağın yakıtın miktarını roketin hacmine ve havadaki sürtüşmesine göre binbir çeşit hesapla, millet gitsin kafadan yuvarlama hesaplama yapsın. Yuri Gagarin mezarında ters döndü be.
Burada tartışma açmaya yer mi arıyorsun? İnsansız araçları göndermek için kullanılan enerji türü yakıt kullanılmayacak diyorum insan göndermek için.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Eğer zaman makinesi icat edilseydi muhtemelen şu an icat eden kişi milyarder olur ve zaman makinesini yok etmiş olurdu. yani boşuna heveslenmeyin göremeyeceğiz.
Böyle büyük bir teknolojiyi normal bir insan aklıyla yapmayacağına göre milyarder falan makine tanıtılmadan olamazdı.Bulan kişi normal insan zekasına sahip birisi olmaz muhtemelen.O yüzden mantıklı düşünelim.

BBC
Kaynak Opet mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt

akan

80+ Bronze
Böyle büyük bir teknolojiyi normal bir insan aklıyla yapmayacağına göre milyarder falan makine tanıtılmadan olamazdı.Bulan kişi normal insan zekasına sahip birisi olmaz muhtemelen.O yüzden mantıklı düşünelim.

BBC
Link?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Top Bottom