Arama sonuçları: *

1. S

Zaman Makinesi İcat Edilebilir!

Uzayda bile yolculuk güvenli değilken, zaman yolculuğunun nasıl yapılacağını bulmak insanın sınırlarını aşar. İnsan sınırları aşmak için zekaya sahip, ancak bazı şeyleri aşmamız pek mümkün değil. Teoride mümkün olabilecek şeyler var ama teoride kalacak şeyler de var. Teorilerle kafanızı hiç...
  2. S

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023’te Ay’a gideceğiz

Hadi güzel kardeşim git başka yerde ağla. Ben ağlama duvarı değilim. Yaparlar yapamazlar umrumda da değil, olursa seviniriz yazdım. Olmazsa senin gibi kına yakanlardan olmayacağım.
  3. S

Ne var ne yok senin gibi ukalalar biliyor zaten. Benim bilmeme gerek yok. Hadi kardeşim git başka kapıya.
  4. S

Geleceğin bütçesini bugünden mi biliyorsun? Bana saçma sapan cevap yazma kardeşim.
  5. S

Hedef 2023 ise sadece 2021 bütçesi ile yapılacak anlamına gelmez. 2022 ve 2023 bütçesi de önemli bu durumda. Yani boşver, olursa seviniriz olmazsa da diğerleri gibi yapamazlar, biz beceremeyiz, paraları yetmez demeye de gerek yok. Hedeften şaşacak olurlarsa da en azından bir başlangıç olabilir...
  6. S

RTX 3060'ın Mining Kısıtlamasının Kaldırıldığı İddiası!

Şimdiye kadar oyuncuları ve bütçelerini mahvetti bu zaman. 2060 Super'i 1 hafta uğraşıp 7250 TL'ye sattım. Keşke mining patlamasaydı da 3000 veya biraz üzerine satsaydım razıydım. 7-8 K fiyata RTX 3070 bulabilirdim. Şimdi üzerine 7 bin TL koymam lazım düzgün bir RTX 3070 için. Daha pahalıya...
  7. S

RTX 3060'ın Mining Kısıtlamasının Kaldırıldığı İddiası!

Hocam mining öldü, kripto paralar dibe vurdu diye haber paylaşın artık.
  8. S

Türkiye’de ilk milli bomba atarlı drone geliştirildi

Yaş 32, iktisat mezunuyum, kendi dükkanım var. Şimdilik kapalı, çünkü virüs var. Teknoloji konusunda en ufak bir adımı bile hep desteklerim. Adımın büyüklüğünün benim için hiç önemi yok. Büyük olursa elbette daha çok sevinirim.
  9. S

Konuyu görmezden gelip cevap yazma gereği duymayabilirdiniz. Demek ki önemsiyorsunuz. Eğer önemsiyorsanız benle benzer düşünüyorsunuz demektir, aynı düşünmek zorunda değiliz tabii ki.
  10. S

Tebrik ile aynı kapıya çıkıyor sanki?
  11. S

Aynı şeyi demek istemişiz. Bunlara ek olarak yapılması gereken teknolojik gelişmelerin hepsine el atmak gerektiği, ayrıca yapılanların da tebrik edilmesi taraftarı olduğumu belirttim önceki yazdıklarımda.
  12. S

İlk defa bulunan şeylere icat denir, icat edilmiyorsa daha önce yapılmış olanı da olsa ülke olarak kendimiz yapabilmek de önemlidir. Şöyle önemli, yurt dışına bağımlılık diye bir şey var. Bugün ABD bize uçağı vermiyorum çünkü sen S400 aldın diyebiliyor. O uçağı veya daha iyisini biz yaparsak...
  13. S

Bütçe ve konuya eğilim meselesi olarak özetleyebilirim. Yapıldıysa da bize tebrik etmek düşer. Geç kalınmış çok şey var, teknoloji ve sanayi konusunda, bunu sadece askeri sanayi olarak sınırlamamak gerek.
  14. S

Hiç yapılmamasından daha iyidir.
  15. S

AMD Ryzen 7 5800X'in Core i9-10900K'yı Geçtiği Test Sızdırıldı!

4000 serisi çıkmadan 5000 mi çıkacak? AMD 2 sene sonra çıkacak işlemciyi şimdiden mi sızdırıyor yoksa. Hangi anakarta takacağız bu işlemciyi?
Top Bottom