Neler Yeni

Türkiye’de ilk milli bomba atarlı drone geliştirildi

Başka ülkeler jet yapıyorsa bizim de jet yapmamız gerektiğini söylüyorum . (y)
Türkiye elektrikli araba üretimi yapması teknolojiyi yakalaması için iyi bir hamle (y)
Aynı şeyi demek istemişiz. Bunlara ek olarak yapılması gereken teknolojik gelişmelerin hepsine el atmak gerektiği, ayrıca yapılanların da tebrik edilmesi taraftarı olduğumu belirttim önceki yazdıklarımda.

Aynı şeyi demek istemişiz. Bunlara ek olarak yapılması gereken teknolojik gelişmelerin hepsine el atmak gerektiği, ayrıca yapılanların da tebrik edilmesi taraftarı olduğumu belirttim önceki yazdıklarımda.
Bizim ayrı düştüğümüz nokta tebrik edilmesi ki ben hala söylediğimi söylüyorum bu tebrik edilecek bir şey değil :)

en fazlası bu demek istediğim "he okey yapın tamam tamam" der gibi çocuk kandırır gibi bir şekilde düşünebilirsin .
Konuyu görmezden gelip cevap yazma gereği duymayabilirdiniz. Demek ki önemsiyorsunuz. Eğer önemsiyorsanız benle benzer düşünüyorsunuz demektir, aynı düşünmek zorunda değiliz tabii ki.

Yapmalari guzel olmus. Bildigin kadariyla drino bomba tasimakta zorlanir max 20dk havada kalabilir sanirim. buda suan icin fazla yetersiz

CcCcCcCcCcCcCcC

Konuyu görmezden gelip cevap yazma gereği duymayabilirdiniz. Demek ki önemsiyorsunuz. Eğer önemsiyorsanız benle benzer düşünüyorsunuz demektir, aynı düşünmek zorunda değiliz tabii ki.
yaşını ne iş yaptığını vs. bilmiyorum ama ben bu işin içindeyim ve bu teknolojinin Türkiyenin olması gerektiği seviyede bir teknoloji olduğunu savunmuyorum . yapsınlar bir adım fakat bu adam yetersizin yetersizi.

Yaş 32, iktisat mezunuyum, kendi dükkanım var. Şimdilik kapalı, çünkü virüs var. Teknoloji konusunda en ufak bir adımı bile hep desteklerim. Adımın büyüklüğünün benim için hiç önemi yok. Büyük olursa elbette daha çok sevinirim.

Geri