Neler Yeni

Türkiye’de ilk milli bomba atarlı drone geliştirildi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Başka ülkeler jet yapıyorsa bizim de jet yapmamız gerektiğini söylüyorum . (y)
Türkiye elektrikli araba üretimi yapması teknolojiyi yakalaması için iyi bir hamle (y)
Aynı şeyi demek istemişiz. Bunlara ek olarak yapılması gereken teknolojik gelişmelerin hepsine el atmak gerektiği, ayrıca yapılanların da tebrik edilmesi taraftarı olduğumu belirttim önceki yazdıklarımda.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Aynı şeyi demek istemişiz. Bunlara ek olarak yapılması gereken teknolojik gelişmelerin hepsine el atmak gerektiği, ayrıca yapılanların da tebrik edilmesi taraftarı olduğumu belirttim önceki yazdıklarımda.
Bizim ayrı düştüğümüz nokta tebrik edilmesi ki ben hala söylediğimi söylüyorum bu tebrik edilecek bir şey değil :)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
en fazlası bu demek istediğim "he okey yapın tamam tamam" der gibi çocuk kandırır gibi bir şekilde düşünebilirsin .
Konuyu görmezden gelip cevap yazma gereği duymayabilirdiniz. Demek ki önemsiyorsunuz. Eğer önemsiyorsanız benle benzer düşünüyorsunuz demektir, aynı düşünmek zorunda değiliz tabii ki.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yapmalari guzel olmus. Bildigin kadariyla drino bomba tasimakta zorlanir max 20dk havada kalabilir sanirim. buda suan icin fazla yetersiz

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
CcCcCcCcCcCcCcC

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Konuyu görmezden gelip cevap yazma gereği duymayabilirdiniz. Demek ki önemsiyorsunuz. Eğer önemsiyorsanız benle benzer düşünüyorsunuz demektir, aynı düşünmek zorunda değiliz tabii ki.
yaşını ne iş yaptığını vs. bilmiyorum ama ben bu işin içindeyim ve bu teknolojinin Türkiyenin olması gerektiği seviyede bir teknoloji olduğunu savunmuyorum . yapsınlar bir adım fakat bu adam yetersizin yetersizi.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yaş 32, iktisat mezunuyum, kendi dükkanım var. Şimdilik kapalı, çünkü virüs var. Teknoloji konusunda en ufak bir adımı bile hep desteklerim. Adımın büyüklüğünün benim için hiç önemi yok. Büyük olursa elbette daha çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom