Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

İDDİA: GeForce 50 Serisi VRAM'ler belli oldu!

Abdullah Hacıgül: "Beni kandıramazsın NVIDIA! Süper (olamayan) ekran kartı incelemesi!"
  2. Yavuz Sultan Selim

Apple Yeni Fiyatlar Belli Oldu!

Süreyya Hanım ile kafa kafaya yarışabiliyor
  3. Yavuz Sultan Selim

Apple Yeni Fiyatlar Belli Oldu!

@Mehmet Yılmaz düşünceleriniz?
  4. Yavuz Sultan Selim

📡 Starlink'in Türkiye'ye Geliş Tarihi Değişti!

Adamına göre hareket ediyorlar dostum her şey politikleşti çünkü. Ben de 1 yıldır uğraşıyorum ve Türk Telekom'un CEO'su Ümit ÖNAL ile görüşme gerçekleştirdim ilk gün beni aradılar ama nafile. Gene olumlu sonuç çıkmadı. Altyapının gelmesi tamamen; bölge müdürü, saha amirleri ve personellerinin...
  5. Yavuz Sultan Selim

Kampa, deniz seyehatlerine, konaklamalı doğa yürüyüşü yapan gezici insanlar diye düzeltelim. 1718999603 Sınırsız tabi ki, dağıtıcı olayından emin değilim.
  6. Yavuz Sultan Selim

Sen bunu alırken hız paketi falan seçtin mi? Veya en üst paket ne kadar? Alsan değer mi?
  7. Yavuz Sultan Selim

Bir Türk Vatandaşı için zor asla inkar edilemez. Alırsa kurumsal zengin şirket veya şahıslar kullanır
  8. Yavuz Sultan Selim

Bana altyapı getirmiyorlar diye Magnet teklif ettiler ama kabul etmedim içime sinmedi ve CS de en fazla 30 ping ile oynamak istiyorum. 1718999256 En son Türk Telekom ve diğer bazı telekomünikasyon şirketleri de zam yaptı.
  9. Yavuz Sultan Selim

Hükümet ve yönetim nezdinde mi umutsuzsun?
  10. Yavuz Sultan Selim

BTK'ya başvuru yaptılar ve Türkiye'de hizmet vermek istiyorlar. Umarım bu ekonomik durumu baz alarak fiyat belirlerler bakalım 1 yıl sonra ülkenin durumu ne olacak.
  11. Yavuz Sultan Selim

Oyunda sorun çıkartmaz ya? CS oynuyorum sadece, testlere baktım en kötü 180 mbps falan çıkıyor ve sıklıkla 300-400 mbps 1718998968 Türkiye için kur gözüyle bakarsak bizi aşar
  12. Yavuz Sultan Selim

Biz ayıptır söylemesi ev yaptık ve burada altyapı yok, sit alanındayız. Etrafta 6-7 tane müstakil ev var başka hiç bir şey yok. Altyapı gelmiyor ve imkanı yok getirmelerinin. Starlink gelsin de parasını ödemeye razıyım 1718998853 Altyapı olmayan yerde sen nasıl internet erişimi sağlayabilirsin...
  13. Yavuz Sultan Selim

Belki ülke ekonomisi baz alınarak özel fiyatlandırma yapılır. Gene en az 150 $ olur tabi
  14. Yavuz Sultan Selim

SpaceX bünyesindeki ünlü uydu interneti hizmeti Starlink'in Türkiye'ye geliş tarihi bir kez daha ertelendi. Güncellenen haritaya göre, ünlü internet hizmeti ülkemizde en erken 2025'te kullanılabilir duruma gelecek.
  15. Yavuz Sultan Selim

Extreme'den Cilek Kokulu Pembe Renkli Termal Macun!

Mehmet Yılmaz çok beğenecek
  16. Yavuz Sultan Selim

📌📌📌 Uzaya bir Türk çıktı: Alper Gezeravcı

2024 KPSS sorusu is loading...
  17. Yavuz Sultan Selim

1300$'lık Fiyat Etiketiyle Kocaman Bakır Plakalı Kasa Tanıtıldı!

Evimde bu tip ısıtıcım var sağ olun
  18. Yavuz Sultan Selim

Recep Baltaş Technopat'tan kendi ayrıldığını açıkladı.

Abdullah böyle bir kişinin konusu için bile zamanını heba edecek adam değil :) boşuna yazmayın ona. O şuan kedisiyle gülümsüyordur buna :kekw:
  19. Yavuz Sultan Selim

Google One Bulut Depolama Hizmeti Zamlandı

One Bulut, One Drive tarzı veri depolama platformlarını pek de aktif kullanan kişi yok sanırsam. :unsure:
Top Bottom