Neler Yeni

Recep Baltaş Technopat'tan kendi ayrıldığını açıkladı.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Sinan Aba
Yazı komikmiş. "Çirkin saldırılar toplumun huzurunu bozmakta..." Çirkin saldırıları yapan kendisi, huzuru bozan da kendisi
Senin yazdığın daha komik :D Evet recep'in dedikleri doğru değil ben adam haklı diye bir şey demedim zaten? ben yanıt verdiğim kişinin kurudğu cümle için diyorum. Bizim millet ne diyor sadece biz cenente gideceğiz halbuki de her pohu yiyor, diğer dinlere sizin dininiz yanlış işte kitabınız değiştirilmiş vs diyor o dine bu dine her yere bir laf söylüyoruz. Mesela en basiti bu din işleri yüzden Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden tek hücreliler bile oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Abdullah böyle bir kişinin konusu için bile zamanını heba edecek adam değil :) boşuna yazmayın ona. O şuan kedisiyle gülümsüyordur buna :kekw:

Screenshot_20231128_135021_Instagram.jpg

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Piyasadaki işi bilen 2-3 kişiden biri, affedersin dinci troller ve hükümet yanlısı twitter ünlüleri isimlerinde abi vs olan tuhaf tiplerin linçleri yüzünden şirket ve arkadaşları tanıdıklarına kadar tehdit edildi. keşke technopat daha omurgalı olsaydı arkasında dursaydı. haması övseydi ödül verirdi bu isimlerinde abi geçen son 20 yılda ortaya çıkan tipler.

YazılımKafa

80+ Silver
Senin yazdığın daha komik :D Evet recep'in dedikleri doğru değil ben adam haklı diye bir şey demedim zaten? ben yanıt verdiğim kişinin kurudğu cümle için diyorum. Bizim millet ne diyor sadece biz cenente gideceğiz halbuki de her pohu yiyor, diğer dinlere sizin dininiz yanlış işte kitabınız değiştirilmiş vs diyor o dine bu dine her yere bir laf söylüyoruz. Mesela en basiti bu din işleri yüzden Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden tek hücreliler bile oluyor.
Ben burda mahalle arasında olan konuşmalardan ya da başka şeylerden bahsetmiyorum. Ayrıca farklı olaylar bu olayın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ne o öyle çocuk gibi , "şu olay yanlış - ama buda yanlış" farklı olaylara göre mi bu olayın doğruluğunu tartışıyoruz? Şuanda bahsi geçen olay yanlış. Biz şimdi bu olay üzerinden farklı olayları mı tartışalım? Bu tavırları bırakın lütfen. Bi olay yanlışsa yanlıştır. Sürekli ama buda yanlış gibi olayları değiştirmeye gerek yok. Şuanda konumuz bu şahsın söyledikleri, farklı olaylarla ilgili konuşmak istiyorsanız onlar hakkında konu açın

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Piyasadaki işi bilen 2-3 kişiden biri, affedersin dinci troller ve hükümet yanlısı twitter ünlüleri isimlerinde abi vs olan tuhaf tiplerin linçleri yüzünden şirket ve arkadaşları tanıdıklarına kadar tehdit edildi. keşke technopat daha omurgalı olsaydı arkasında dursaydı. haması övseydi ödül verirdi bu isimlerinde abi geçen son 20 yılda ortaya çıkan tipler.
kanka kafan güzel mi adam "tek yol israil" diyor. İnsan olan şu günlerde İsraili savunabilir mi? Dini falan geçtim insansan eğer "masum siviller öldürülmemeli, israil yanlış yapıyor" demelisin. bunu demeyip yok omurgaydı yok hükümetti falan boş yapmışsın.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Sinan Aba
sen amerikaya git de haması savunan, sıranın amerikadaki insanlara da geleceğini söyleyen halkı küçümseyen tehdit tweet leri at bakalım dinine mi karışıyolar neyine karışıyolar görürsün.
Adamlar en basiti cumhur başkanına neler diyor ne oluyor peki?

Bildiğim kadarıyla Türklere bir şey demedi değil mi? nasıl millete laf yapmış oluyor

New york meydanın da namaz kıldılar hristiyan çıkıp bir şey dedimi? başka bir dine mensub kişiler gelip senin istanbul merkezinde böyle bir şey yapsa belki kavga çıkartırlar.

Medeniyet medeniyet medeniyet

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz

Bildiğim kadarıyla Türklere bir şey demedi değil mi? nasıl millete laf yapmış oluyor

New york meydanın da namaz kıldılar hristiyan çıkıp bir şey dedimi? başka bir dine mensub kişiler gelip senin istanbul merkezinde böyle bir şey yapsa belki kavga çıkartırlar.

kanka olayı bi araştır neler demiş sonra konuşalım.. "sıra size de gelecek" diyerek israilin şuan gazzede yaptığını yarın ülkemizdeki müslümanlara da yapacağını söylüyor açık açık.. daha ne desin?? sen olaya çok masum bakıyosun. orada namaz kılmış da bir şey denmemiş.. bunlar "medeni" sandığın batının göstermelik medeniyet şovları.. daha dün bi aktris filmden çıkartıldı "özgür filistin" tweeti attı diye.. medeniyeti batıda ararsan b.ka batarsın aman dikkat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopat'ın yaptığı açıklama kovulduğunu gösteriyor.
kovmadılar ben istifa ettim diyor yersen :D:D

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
kanka kafan güzel mi adam "tek yol israil" diyor. İnsan olan şu günlerde İsraili savunabilir mi? Dini falan geçtim insansan eğer "masum siviller öldürülmemeli, israil yanlış yapıyor" demelisin. bunu demeyip yok omurgaydı yok hükümetti falan boş yapmışsın.
sanane milyarlarca insan israili savunuyor ne yapacaksın sadece senin fikirlerin mi mutlak? senin cümlelerini kurmak yada onaylamak zorunda değil kimse, sende saygı duy. hamas'a terörist değil diyen hükümet başkanının olduğu ülkede normal tabii sizin böyle düşünmeniz. senin kadar boş yapmadım. amerika israili savunuyor şu senin imzandaki işlemciyi üreten ülke.

YazılımKafa

80+ Silver

Medeniyet anlayışınız batsın. Adamın biri dine , o dine inananlara alenen hakaret etsin, düşmanlık etsin sonra ifade özgürlüğü olsun. Özgürlük anca size dokunana kadar geçerli. Size dokunmayan yılan bin yaşasın. Haklısın o çok sevdiğin batıda da aynı özgürlük anlayışı var. Ukrayna da siviller ölünce gözyaşlarıyla açıklama yapan Amerikan Savunma bakanı Filistin de siviller ölünce böyle durumlarda sivillerin ölümü çok normal, olağan diyor. İşte sizin medeniyet dediğiniz şey...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye
Emirhaann
Top Bottom