Arama sonuçları: *

1. M

Sony Türkiye Pazarından Çekiliyor!(Iddia)

O kadar da az kar ettirmiyoruzdur bence Sony'e. Çekilmezler büyük ihtimalle.
  2. M

Reklam engelleme tarih oluyor

O zaman ya eski sürüm ya da Firefox geçeriz zor bir şey değil.
  3. M

Tamam oluyor ben de salladım zaten o eklenti de virüs. Hatta geliştiriciler bile yalan söyledi yoo biz desteklemicez diye.
  4. M

Tarih falan olmuyor. Çünkü daha az özellikli olsa bile reklam engelleyiciler Manifest V3'e entegre edilebiliyor. Adguard gibi: https://chrome.google.com/webstore/detail/adguard-adblocker-mv3-exp/apjcbfpjihpedihablmalmbbhjpklbdf?hl=tr Ayrıca Chrome geçiyor diye diğer tarayıcıların da zorla...
  5. M

Türk Telekom, Gigabit Hızlara Varan Yeni İnternet Paketlerini Duyurdu!

Yine de 300 lira olmayacağından eminim.
  6. M

YouTube Vanced'in devamı niteliğinde alternatif geliştiriliyor

14 bişe bişeden 17 bişe bişeye mi yükselttin?
  7. M

Güncellenmiyor desteği kesildi. Şu anki sürüm kullanılabiliyor ama hala.
  8. M

İlerde YouTube API'si değişirse Vanced çalışmaz. Ayrıca Vanced güncellenmediği için mantık olarak normal YouTube uygulaması kadar güncel değil. 1648396388 Shorts'u kaldırırlarsa harika olur. Vanced'de kapatamıyordum.
  9. M

ReVanced diye bir grup, Vanced'in kapatılmasına karşılık onun yerini alacak bir program geliştiriyor. https://github.com/ReVancedTeam Gelişmeleri Discord sunucularından tekip edebilirsiniz. Sizce tutar mı?
  10. M

Microsoft, Activision Blizzard'ı 68,7 milyar dolara satın alıyor

Microsoft, az önce paylaştığı sürpriz açıklamayla birlikte oyun dünyasının dev ismi Activision Blizzard’ı satın alacağını açıkladı. Satın alım miktarının 68,7 milyar dolar olduğu belirtilirken, işlemlerin 2023 mali yılında tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi. Ve muhtemelen de satın alınca...
  11. M

Togg Bir Araba Markası Değil

Yani mesela Asus var. Asus'un ROG'u bir nevi TOGG mu oluyor?
  12. M

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Cihazlar Belli Oldu!

Belki de optimizasyon falandır hızlanabilir.
  13. M

MIUI 13 Güncellemesi Alacak Cihazlar Belli Oldu!

3 GB RAM'li telefonun MIUI 13 ile iyi çalışacağını sanmıyorum ama.
  14. M

balenaEtcher Pro tanıtıldı (cihaz, üyelik değil)

İşe yaramaz dedikten sonra lazım olursa demek
  15. M

balenaEtcher Pro tanıtıldı (cihaz, üyelik değil)

Üstünde birçok cihaz için bir çok port var ama bizim işimize yarayacak olan USB'lerden 16 adet var. Ama genişletici tarzı bir aksesuarları var ve 160 adete kadar çıkabiliyor. Temel amacı da aynı yazılımın yaptığı gibi USB ve diğer cihazlara bir şeyler yazdırmak. Ama biraz şatafatlı bir şekilde...
  16. M

RTX 3090 Ti (24 GB) 27 Ocak'ta, RTX 3070 Ti (16 GB) 11 Ocak'ta tanıtılacak

3090 15500 dolardı. Bu ise 2000-2500 arası olur. Ama çip krizi etkiler mi bilmem.
  17. M

RTX 3090 Ti (24 GB) 27 Ocak'ta, RTX 3070 Ti (16 GB) 11 Ocak'ta tanıtılacak

Adamlar miningcilere oynuyordur. Sonuçta çip krizi bile olsa nedeni çok satılması. Belki de zarar ediyordur çip krizinden bilmiyorum.
Top Bottom