xmert96x
80+ Bronze
Dahası
Hele ki GigaFiber varsa en uyugunu TurkNet tabii ki de.tg
İste bu yüzden Türknet.
Hele ki GigaFiber varsa en uyugunu TurkNet tabii ki de.tg
İste bu yüzden Türknet.
kastettiğim şey o değil. Altyapısı kötü olan ve TTNET'ten düşük performans alıp. sanki farklı bir operatöre geçiş yapınca internet hızının yükseleceğini. sananları kastettim.Altyapıyı da TTNET yapmıyor mu? Başka neye çamur atacaklardı?
Yine de 300 lira olmayacağından eminim.Onlarda da fiyat artışı bekleniyor.
Gigafiber ülkenin %1'inde varsa Telekom Fiber en kötü ihtimalle %20'sinde falan var dostum, nasıl aynı fiyatta olsun?Yine de 300 lira olmayacağından eminim.
Ne zaman?Onlarda da fiyat artışı bekleniyor.
200 hız 170₺ falan olsa geçilirdiTürk Telekom, 100 MBPS Üzeri Tarifelerini Duyurdu! | Donanim Arşivi
İnternet hızları ülkemizin yıllardır konuşulan konulardan biri oldu diyebiliriz. Bu konuda dünyaya göre maalesef bir hayli geride kaldık. Günümüzde ciddi birdonanimarsivi.com
Port ücretleri aslında geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı fakat Türk Telekom tarafında yeni paketleri görememiştik. Az önce ise 100 MBPS üzeri hızların sunulduğu yeni paketlerini duyurdu! Aslında beklenenden daha uygun bu fiyatlar.
Not: Sadece GPON altyapılarda geçerli.
Turknet'in sitesinde 2023 Haziran'a kadar sabit fiyat yazıyordu, kaldırdılar. Bu yıl içerisinde bir zam daha gelir muhtemelen, tutamayacakları sözler veriyorlar.Ne zaman?
KabloNet şimdiye kadar gördüğüm en kalitesiz ve en plansız işleyen firma olabilir.KabloNet güzel memnunum ben hemde altyapısı da kendisinin baska sirketten port almıyor.
Superonline tarafında upload daha iyi, adamlar 500Mbps internete 10Mbps upload sunmuş (Telekom).Upload çok komik. Yazık gerçekten.