Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

CCleaner taraması sürekli 1 izleyici görünüyor.

ilk taramamda 4000'den fazla izleyici buldu kaldırdım şu an anlık olarak kaldırsam da sürekli 1 izleyici diyor nedendir? Nasıl gider? 1647846179 Dostlar bunlar çerezler sanırım kaldırdığımda siteleri tekrar hatırlaması gerekiyor hani d yazınca donanım arşivi sitesi çıkması gibi bir sorun yok...
  2. İsmail Crin

Windows 11 kurmak demek format atmak demek midir?

Microsoft PC health check ve whynotw11.exe den yaptım Recep Baltaş'ın Youtube videosu mevcut 1626091503 Peki sonbahar aylarında betadan gerçek kullanıma sunulduğunda oyun için performans artışı olacak mı?
  3. İsmail Crin

Windows 11 kurmak demek format atmak demek midir?

Merhaba arkadaşlar windows 10 pro kullanıcısıyım. windows 11'in çıkacağını duyunca bilgisayarımı teste soktum ve windows 11 kaldırdığı gözlemini aldım. şu an windows update ayarlarında insider programı var ancak buna kayıt olursam çok fazla bug içeren ve optimizasyon ayarları olmayan, geliştirme...
  4. İsmail Crin

Windows10 Hoş geldiniz ekranını kaldırma yolu var mı?

CTRL+R>explorer.exe işleminin kısa süren halini hoş geliniz ekranında yazıyor demek. şimdi anladım teşekkürler
  5. İsmail Crin

amacım şifreleri devre dışı bırakmak değildi bilgisayarımda her hangi bir parola yok bilgisayarı açtığımda attığım resimdeki gibi hoş geldiniz yazıyor 1-2 saniye sonra da masaüstüne erişiyorum bu sadece görsel bir şey diye umuyorum eğer ki hoş geldiniz yazarken arkada bazı işlemler yapmıyorsa...
  6. İsmail Crin

Merhabalar, windows10 pro kullanıcısıyım. Bilgisayarı açarken hepimizde gözüken Hoş geldiniz ekranını kaldırmanın bir yolu var mı? Yani anakart boot ettikten sonra direkt masaüstüne ulaşmak istiyorum. Örnek olarak bu ekranı devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?
  7. İsmail Crin

Bilgisayarda Virüs mü var?

teşekkürler hocam 1613746718 hocam tespit edilen tehdit yok dedi
  8. İsmail Crin

kaspersky tüm virüsleri gösterir değil mi hocam hızlı tarama değilde tam taramayı seçtim uzun olan versiyondan yani tüm virüsleri gösterip tüm bilgisayarı sağlıklı hale getirmesi gerekiyor diye düşünüyorum ben şahsen
  9. İsmail Crin

kaspersky şu an tarama yapıyor hocam 1613745855 hocam nedense ssd sürekli birşeyleri okuyup yazıyor anlamış değilim...
  10. İsmail Crin

yok hocam setup değil kaspersky'ı silicektim ki bir arkadaş kaspersky ile tarama yapın dedi iptal ettim onun uyarı kutucuğu ve gta5 açık evet ancak görev yöneticisnde 2.500mb ram yediği gösteriliyor gta5'i kapattım ram boşaldı bellek kullanım 4GB ye düştü kullanıcılar bölümüne geldiğimde...
  11. İsmail Crin

hocam ona bakarsak interneti her saniye kullanıyorum bellek, gpu, cpu, ethernet hepsi saniye saniye artıyor ama aynı anda diyebilir miyim evet
  12. İsmail Crin

peki hocam 1613745455
  13. İsmail Crin

Merhabalar ben ismail son günlerde performans yerine baktıgımda ram kullanımı oranımın yüksek oldugunu farkettim. Kullanıcılar bölmüne geldim bilgisayarda sadece 1 kullanıcı var ramim 8GB benim kullandıgım kullanıcı hesabı ramimi 3.200Mb yer iken Yukarıda Bellek %87 diyor ozaman 3200MB nin...
  14. İsmail Crin

Windows 8.1 Siyah Ekran

Merhabalar ben İsmail. Şu an bu yazıyı telefondan yazıyorum çünkü bilgisayarımda siyah ekran var. Bilgisyarı açtığım zaman fare imlecini görüyorum ama masaüstü ekranını göremiyorum. Araştırdım Onlar görev yöneticisini başlatıp Explorer.exe yi kapatıyorlar ancak ben onu başlatınca gelmiyor ekran...
  15. İsmail Crin

Windows 8.1 Mimarisi ( x86-x64 )

Teşekkür Ederim Deneyeceğim <3
  16. İsmail Crin

Tamam Teşekkürler 1595966382 Aynı Microsoft'un sitesindei gibi yönergeler veriyor. 64 bit dersem gene açmayacak. 1595966594 Yoksa En Yukarıdaki Resimde Gösterdiğim gibi x64 tabanlı işlemci dediği için açar mı ?
  17. İsmail Crin

Teşekkür Ederim Bunu Denemek İsterim. 1595965993 Ancak Bana x86 veya x64 gibi bir soru sormazsa ne yapmalıyım?
  18. İsmail Crin

Benim için önemli olan işletim sistemi değil de daha çok mimarisi. Geforce Now Kurmak istiyorum fakat 32 bit desteklenmiyor.
  19. İsmail Crin

Dediğinize Göre Zaten Temiz Kurulum Yapmışım, Microsoft'un sitesinde Windows 8.1 olarak indirdim. Bana seçenek bile sunmadı setup ve site. direkt olarak 32 bit kurdu
  20. İsmail Crin

Daha Önce Windows 10 kurdum ancak Belleğim 2 Giga Byte Olduğu İçin Kötü Bir Performans Aldım. Temiz Kurulum Derken Yaşım Gereği Anlamadım. Direkt Yanıtın İçin Teşekkür Ederim :) 1595965107 Gereği Değil De Dolayısıyla Olacaktı* 1595965226 Windows 10 Kursam ve 64 bit Mimarisinde Çalıştırsam...
Top Bottom