Neler Yeni

Windows10 Hoş geldiniz ekranını kaldırma yolu var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
Merhabalar, windows10 pro kullanıcısıyım. Bilgisayarı açarken hepimizde gözüken Hoş geldiniz ekranını kaldırmanın bir yolu var mı? Yani anakart boot ettikten sonra direkt masaüstüne ulaşmak istiyorum.
1625937257241.png

Örnek olarak bu ekranı devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Deneyip sonuçları paylaşır mısınız? Ben de merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyip sonuçları paylaşır mısınız? Ben de merak ettim.
amacım şifreleri devre dışı bırakmak değildi bilgisayarımda her hangi bir parola yok bilgisayarı açtığımda attığım resimdeki gibi hoş geldiniz yazıyor 1-2 saniye sonra da masaüstüne erişiyorum bu sadece görsel bir şey diye umuyorum eğer ki hoş geldiniz yazarken arkada bazı işlemler yapmıyorsa. ben sadece kişisel anlamda boot işleminin ardından hızlıca masaüstüne erişmek istiyorum, ki attığınız videodaki ayarı zaten yaptım. sonuç konu yazısındaki ekran görüntüsü.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Anladım, yine de hoş geldiniz ekranı yazıyor; fakat belki görselden rahatsız olmuşsunuzdur diye atmak istedim. Açıkçası bildiğim kadarıyla, bilgisayar hoşgeldiniz ekranında iken arka planda Windows Gezginini çalıştırıyor. Bu sayede masaüstü ve diğer kısayollar aktif hale geliyor. Kaldırmanın bir yöntemi olsa bile, tıpkı görev yöneticisinden Windows Gezgini işlemini yeniden başlattığınızdaki gibi hiçbir ikon gözükmeyecek ve yine beklemek zorunda kalacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, yine de hoş geldiniz ekranı yazıyor; fakat belki görselden rahatsız olmuşsunuzdur diye atmak istedim. Açıkçası bildiğim kadarıyla, bilgisayar hoşgeldiniz ekranında iken arka planda Windows Gezginini çalıştırıyor. Bu sayede masaüstü ve diğer kısayollar aktif hale geliyor. Kaldırmanın bir yöntemi olsa bile, tıpkı görev yöneticisinden Windows Gezgini işlemini yeniden başlattığınızdaki gibi hiçbir ikon gözükmeyecek ve yine beklemek zorunda kalacaksınız.
CTRL+R>explorer.exe işleminin kısa süren halini hoş geliniz ekranında yazıyor demek. şimdi anladım teşekkürler

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar, windows10 pro kullanıcısıyım. Bilgisayarı açarken hepimizde gözüken Hoş geldiniz ekranını kaldırmanın bir yolu var mı? Yani anakart boot ettikten sonra direkt masaüstüne ulaşmak istiyorum.
Alıntıyı görüntüle

Örnek olarak bu ekranı devre dışı bırakmanın bir yolu var mı?
Bu Gördüğünüz Windows'un Loading Ekranıdır Kaldırılamaz Arka Plan'da Windows'u Yüklüyor Ve Hazır Hale Getiriyor Bu Esna'Da.
Hızlı Bir SDD'niz Varsa Bu Ekran Gelip Direk Gidiyor Zaten.

Top Bottom