Arama sonuçları: *

• Users: 1Youti
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. 1

Windows 11 den 10 geçiyorum sizce mantıklı mı ?

Sistem parçaları yeni piyasaya sürülmüş ise 11 dah mantıklı Ftpm ayarını iyice incele bazen açılmış görünsede securw boot yüzünden deaktif oluyor
  2. 1

Modlanmış Win 10 yüklerken neler seçmeliyim?

rufus onları kendisi ayarlıyor zaten gpt seçtiğinden emin ol yeter fakat üst düzey bir sistemin varsa pek bir şey farketmez zaten onun yerine sadece debloat yapsan daha faydalı olur bir çok custom iso kullandım fakat çoğu performans uğruna sistemi bozuyor ne yazıkki eğer debloat yapmak istersen...
  3. 1

Ucuz halli antivirüs

Bende 24 var galiba normal o zaman
  4. 1

Ucuz halli antivirüs

Hayır kastettiğim ne kadar ram takılı pc de 8 mi 16 mı 32 mi
  5. 1

Ucuz halli antivirüs

Pekala toplam ram miktarınız ne kadar bende 300mb ram kullanıyorda
  6. 1

Ucuz halli antivirüs

Yıllık 200-300 tl ye kadar aboneliği olan av önerisi var mı defender fazla kaynak yiyor gibime geliyor ve korumasına da pek güvenmiyorum sonuçta ücretsiz bir av ne kdr koruyabilir aklımda Kaspersky var ama emin değilim
  7. 1

Windows lütfen bekleyin

Geri yükleme noktası varsa belki kurtulur dediğim gibi çık kötü bir şey yoksa art arda yeniden başlatın kurtarma ekranı gelebilir
  8. 1

Windows lütfen bekleyin

Verileri yedeklemek isterseniz yardımcı olayım 1706428731 Laptopsa tabi masaüstüyse iş basit ona yardıma gerek yok 1706428810 Birde bir kaç defa reset atıp bekleyin art arda şansınız varsa kurtarma sekmesi fln gelebilir
Top Bottom