Verileri yedeklemek isterseniz yardımcı olayımHocam işyeri bilgisayarı da bu güncelleme falan yokmuş bir anda böyle olmuş gece vakti bizde resetledik harddisk falan söktük taktık bana mısın demiyor işyeri pc si olduğu için temiz kurulum yapamıyoruz maalesef yine de teşekkürler
Laptopsa tabi masaüstüyse iş basit ona yardıma gerek yokVerileri yedeklemek isterseniz yardımcı olayım
Geri yükleme noktası varsa belki kurtulur dediğim gibi çık kötü bir şey yoksa art arda yeniden başlatın kurtarma ekranı gelebilirMasaüstü hocam evet yedekleme hallolur da basit bi çözümü varsa diye konu açtım yoksa yapcak bişi yok zaten
İşyerinin kendi sözleşmeli bir çalışanı veya bir kurum vardır mutlaka. Siz kurcalamayın, o kişiye haber verin. Sorumluluk ağır olabilir. İş aktinin sonlanmasına kadar gidebilir. Güvenlik amaçlı engeller ve yetki kısıtlamaları vardır.Hocam işyeri bilgisayarı da bu güncelleme falan yokmuş bir anda böyle olmuş gece vakti bizde resetledik harddisk falan söktük taktık bana mısın demiyor işyeri pc si olduğu için temiz kurulum yapamıyoruz maalesef yine de teşekkürler