Arama sonuçları: *

• Users: AhmetN
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AhmetN

Max 10 TL'ye kadar Windows 10 Pro (Anakart'a gömülmeyen KEY)

Ne gibi zararları oluyor ücretsiz etkinleştirmenin ben 7 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı ama geçen gün 3,5 TL'ye key aldım kurcam ama ne gibi fark olacak onu merak ediyorum
  2. AhmetN

Tarayıcadan Tarayıcıya tüm bilgileri aktarma

Operayı bilmiyom ama firwfox bütün şifrelerimi hesaplarımı almıştı
  3. AhmetN

Tarayıcadan Tarayıcıya tüm bilgileri aktarma

Bazı tarayıcılar ona imkan sunuyor. Ben firefoxa geçerken tüm verilerimle birlikte geçmiştim
  4. AhmetN

Son 5 dakikayı kaydeden Ekran Kayıt Uygulaması

Yok
  5. AhmetN

Hangi özellik/uygulama
  6. AhmetN

Biliyorum acaba harici bir uygulamadan nasıl yapılıyor diye merak ettim
  7. AhmetN

Laptop AMD 8730M ve AMD uygulaması yüklü değil
  8. AhmetN

Oyunlarda güzel anları yakalamak ve destek ekibine şikayet etmek için son 5 dakikayı kaydeden uygulama arıyorum Xbox game bar da varmış sanırım öyle bir ayar ama bulamadım
  9. AhmetN

Windows 11'e Geçmek Mantıklı Mı?

Herkes farklı bir etki gözlemliyor. Sizin bilgisayarınızda ne olur bilemeyiz sadece tahmin edebiliriz. Bence indirip 5-6 gün deneyin zaten kolayca geri dönüş yapabiliyorsunuz.
  10. AhmetN

win 10 dan win 11 geçmek

Performans kaybı yaşayanlar olmuş, halen daha eksileri varmış ben de daha geçmedim. Ayarlardan yaparsan kendisi normal birr update gibi güncelliyor veri kaybı vs. yaşamazsınız
  11. AhmetN

İş yerindeki bilgisayar 10 dakikada bir uyku moduna giriyor.

Ayarlar>Sistem>Güç ve Uyku
  12. AhmetN

Windows 11 kullanılmalı mı?

Windows 10 kurun önce. Sonra çift işletim sistemi ile Windows 11 yükleyin. Beğenmezseniz W11'i silersiniz. Aksi taktirde temiz kurulum ile W11 kurun. Tavsiyemdir.
  13. AhmetN

Windows 10 Kuramıyorum

W10 kuruyordum medya aracısı ile USB'ye yazarak. BİOS'tan denedim dosyalarımın silineceği uyarısı verdi. Direkt medya aracısında bu cihazı yükselt ile denedim bu sefer de Windows 10 yüklemesi başarısız hatası verdi. Ne yapmalıyım?
  14. AhmetN

Sorunsuz W10 Yükleme

Kullandığım işletim sistemi W8.1 ama ben W10'a geçmek istiyorum. Bir süredir bunu deniyordum ama birçok kez hata aldım ve her seferinde dosyalarımı silmek zorunda kaldım. Bu sefer artık kalıcı olarak W10 geçmek istiyorum. Nasıl yaparsam sıkıntısız sorunusuz ve en önemlisi dosya kaybı yaşamadan...
  15. AhmetN

Windows 11 Beta'ya geçilir mi?

Kişiden kişiye değişir.
  16. AhmetN

Windows 11 Beta'ya geçilir mi?

Sana önerim dualboot yapıp geçmen. Yoksa bir sürümünde veri kayıpsız geri dönüş olmuyordu. Format atman gerekiyor. Acı tecrübeyi yaşadım.
  17. AhmetN

W11 Kurarken Bu Ekranda Kaldı!

Bu ekranda kaldı, ne yapmalıyım? Yeniden başlatayım mı? En az yarım saattir böyle.
  18. AhmetN

Windows 11 Kurarken Hata Veriyor

Övüp durma şu W11 programlarını evin duvarını delicem artık.
  19. AhmetN

Yav W11 kurulsunda dert ettiğim defender olsun. Gider avast falan indiririm.
  20. AhmetN

Bi daha 5 saat beklicem...
Top Bottom