Neler Yeni

Windows 11 Kurarken Hata Veriyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Windows 11 ilk yüklerken bütün indirmeler vs, tamamlandığında masaüstü açılması gerekirken siyah ekran geldi, hiçbir şey kontrol edemiyordum ve laptopun alttaki ışıkları yanıp sönmüyordu (eğer yanıp sönüyorsa işler yolunda demek). Sonra kapatıp tekrar açtığımda ise W11 logosu ve yükleme işareti çıktı ve bu sefer de bu ekran hiç gitmiyor. Sonrasında sinirlendim ve bir daha kapatıp açtım bu sefer de yaptığınız değişiklikler geri alınıyor dedi ve W10 geri geldi. Masaüstü açıldığında ise aşağıdaki hatayı verdi. Nasıl düzeltebilirim?

Ekran Görüntüsü (43).png

En İyi Cevap
7
Çok ilginç ben 20'den fazla kurulum yaptım (Ve yaptırdım) hiç sorun yaşamadım.
Windows 11 ilk yüklerken bütün indirmeler vs, tamamlandığında masaüstü açılması gerekirken siyah ekran geldi, hiçbir şey kontrol edemiyordum ve laptopun alttaki ışıkları yanıp sönmüyordu (eğer yanıp sönüyorsa işler yolunda demek). Sonra kapatıp tekrar açtığımda ise W11 logosu ve yükleme işareti çıktı
Keşke bekleseydiniz.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ilginç ben 20'den fazla kurulum yaptım (Ve yaptırdım) hiç sorun yaşamadım.

Keşke bekleseydiniz.
Siyah ekranda en az iki saat bekledim. Çünkü geceden bırakmıştım. Diğer ekran ise tam bilmiyorum. Ne yapayım? Yine mi kurmayı çalışayım?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bi daha 5 saat beklicem...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bende yüklerken sorun olmadı ama w10 dayken defender çalışıyordu w11 dede çalışıyor ama açamıyorsun menü kısmını bu yüzden defenderın virüs sanıp sildiği dosylar silinmesin diye kapatayım dedim giremedim w11 e geçince oldu ama w10 dada yaşayanlar olmuş korkmaya gerek yok benim şansızlığım büyük ihtimal ve ben kendim ayrı yeten bşir antivirüs programı kurduğum içinde defender devredışı kaldı birde sana söylemiştim zaten ilk başta bende lisans gelmedi aç kapa yapınca gelmişti.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bende yüklerken sorun olmadı ama w10 dayken defender çalışıyordu w11 dede çalışıyor ama açamıyorsun menü kısmını bu yüzden defenderın virüs sanıp sildiği dosylar silinmesin diye kapatayım dedim giremedim w11 e geçince oldu ama w10 dada yaşayanlar olmuş korkmaya gerek yok benim şansızlığım büyük ihtimal ve ben kendim ayrı yeten bşir antivirüs programı kurduğum içinde defender devredışı kaldı birde sana söylemiştim zaten ilk başta bende lisans gelmedi aç kapa yapınca gelmişti.
Yav W11 kurulsunda dert ettiğim defender olsun. Gider avast falan indiririm.

Artık olmazsa deliricem AHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHA

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Yav W11 kurulsunda dert ettiğim defender olsun. Gider avast falan indiririm.

Artık olmazsa deliricem AHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHAAHAHAAHHAAHHHAHAHAAAHAHA
araştırdım en iyi ücretsiz antivirüs denilen avira antivirüsü kurdum tasarım hoş hem int hem pc yi koruyor hızlı taraması defenderdan çok daha hızlı siterde hep 1. sırada gördüm diye indirdim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
araştırdım en iyi ücretsiz antivirüs denilen avira antivirüsü kurdum tasarım hoş hem int hem pc yi koruyor hızlı taraması defenderdan çok daha hızlı siterde hep 1. sırada gördüm diye indirdim
Övüp durma şu W11 programlarını evin duvarını delicem artık.

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Övüp durma şu W11 programlarını evin duvarını delicem artık.

Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
avira antivirüs w11 özel değil ki düz antivirüs programı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom