Windows 11 Kurarken Hata

HzMensi

80+
Reaksiyon skoru
29
Windows 11 i normal yükselterek kurmak için indirdim bu akşam ve tüm yüklemeler tamamlanıp yeniden başlattığı zaman klavye seçimi yapıyorum ve bir soneaki adıma geçmek yerine sorun gidericiyi çalıştır ve bilgisayarı kapat seçenekleri geliyor bilgisayarı kapatı seçtiğimde kapanıyor tekrar açtığımda win 10 dan devam ediyor ne yapmam gerek bilgisayar masaüstü

Windows 11 i normal yükselterek kurmak için indirdim bu akşam ve tüm yüklemeler tamamlanıp yeniden başlattığı zaman klavye seçimi yapıyorum ve bir soneaki adıma geçmek yerine sorun gidericiyi çalıştır ve bilgisayarı kapat seçenekleri geliyor bilgisayarı kapatı seçtiğimde kapanıyor tekrar açtığımda win 10 dan devam ediyor ne

Sorunu biraz daha detaylı dermisin
Hocam Windows 11 i yükseltmek için dosyayı indirdim direkt hiç bir şeyi sıfırlamadan yükseltmek istedim sonra tüm yüklemeleei yaptı artık yeniden başlatma zamanı geldi yeniden başlatmaya başladı bekledim sonra Klavye dili seçimi geldi Türkçe Q seçtim daha sonra mavi ekranda iki seçenek çıktı biri sorun gidericiyi başlat diğeri bilgisayarı kapat en başta sorun giderciyi çalıştırdım daha önceki kayıtlı başlangıca gönder windowsu güvenlikli olarak başlat gibi seçenekler vardı ordan sorun gidericiyi çalıştır yaptım yine bilgisayarı kendi kendine kapatıp açtı ve win 10 ile devam etti tekrar kurmayı denedim bu seferde Türkçe Q klavye seçiminden sonra bilgisayarı kapatı seçtim ve yine win 10 dan devam etti kurulum yapmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardım yok mu ya

Son düzenleme:
Geri