Windows 11 Çökme Donma

hocam şuan daha sorun yok dakika 5 e geldik ama anlamadığım işlemci yüzde 100 de 45 derecede çalışıyor ve 64 65w çekiyor az önce 170 180 lerdeydi ve 65 70 derecelerdeydi lt720 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni sonuçlar hocam birde ben yiinede emin olmak ıcın ekran kartı psuyu falanda test edeyim diyorum hangı programları önerirsiniz
Sorun gitmiş gibi duruyor xmp açık mi şuan ? Biostan kapalı ise açıp dene belki ram modülünün xmpsi bozuktur

Sorun gitmiş gibi duruyor xmp açık mi şuan ? Biostan kapalı ise açıp dene belki ram modülünün xmpsi bozuktur
hocam güncellemeden sonra daha sorun yaşamadım arada uygulama yanıt vermiyor diyor sadece şuan açık hocam

1 el lol gırdim denemek icin sorun cıkmadı bakalım

hocam arada valo oynarken çöküyor valo diğer uygulamalara geçemiyorum alt tabdan onun görevini sonlandır yapıyom bu olay öncedende vardı ama sanırım duzelmıyo

2 sayfa yazdım açamamışım tekrardan yazıyorum öncelikle PC de Windows 11 vardı intelin driverlerini yükledim pc çöktü 4 5 kere arka arkaya opera sayfaları çöktü kısaca sadece denetim masası ben kaldım böyle olmayacak gibiydi resmi siteden win 10 indirdim iso olmayan şekilde direk taktım pc ye hiç ayar yapmadan kurdum sonra ethernet kablosunu görmedi pc ve yavaş zor geldi geri 11 flashı yaptım direk indirdim aynı şekilde bir şey yapmadan kurdum tabi kurarken her şey siliniyor internet geldi sonucta dedim bi cs atayım çat 3 4 kere girdim attı arka arkaya hiç hata fln yok sadece atıyor dedim pc güçsüz heralde yada bende sıkıntı var windows tuşuna basınca acılan yerde yazıda yazamıyordum artık dedim bari lol oynıyım heralde sorun olmaz kostümlere bi girdim klavye mouse ekran her şey nakavt oldu şuan ne yapabilirim pc de sadece valo lol cs steam opera Google var bu arada opera sayfa çökmeleri devam ediyor yeni win 11 de düzelmedi valla ne yapsam bilmiyorum sizce napıyım nolur bilgili biri gelsin mavi ekran yedim suanda lolde niyeyse ekliyim dedim
Intel şaşırtmıyor ben sorunsuz kurdum key alıp devam ettim 2 senedir sorunsuz kullanıyorum işlemci AMD ryzen SSD de baş sector diye bir şey olmaz HDD de olur genelde burada driver hatalı gibi

Intel şaşırtmıyor ben sorunsuz kurdum key alıp devam ettim 2 senedir sorunsuz kullanıyorum işlemci AMD ryzen SSD de baş sector diye bir şey olmaz HDD de olur genelde burada driver hatalı gibi
Hocam benımde normalde oyleydı yanşıs drıver indirdim sanırım ondan cunku Bayadır bendede sorun olmadı zaten amd daha iyi normalde 7800x3d alacaktım anakart hediye geldi bana para vermek istemedim fazladan 10k

11 e neden geçiyorsunuz ki? 10 kadar stabil değil.
Hocam interneti gormedı ya etherneti tak cıkar yaptım baya İnt gelmedi

Bırde sol alt kosede ya pencere bıde yavas geldi biraz ya

hocam aynı sorunları yaşadım windows 11 kaynaklı olabileceğini düşünüyorum yeşil ekran ve mavi ekran hataları aldım ayrıca oyunlarda donmayan sistem video izlerken ekran donmaya ve kitlenmeye başlıyor yeniden başlatıyorum görev yöneticisi açıyorum bu sefer görev yöneticisinde donuyor sistem tepki vermiyor bu hafta 10 defa format atmışımdır vatan bilgisayardan almıştım sistemi sorunu onlarda bulamadı bana gelip hangi parçayı servise gönderilim diyorlar şaka gibi gerçekten bilsem sorunu kendim çözerim

Geri