Windows 11 Çökme Donma

sımdı ayıklanmamısı silip flashla başlatıyım dimi
Yoo BIOS'a gir orada vardır güncelleme yeri. Anakart modelini bilmiyorum her markada farklı yeri internetten marka + bios update şeklinde arattır bulursunç

Yoo BIOS'a gir orada vardır güncelleme yeri. Anakart modelini bilmiyorum her markada farklı yeri internetten marka + bios update şeklinde arattır bulursunç
Hocam dosya uygun değil dedi kendi sitesinden indirdim ama asus z690 plus anakart

Hocam dosya uygun değil dedi kendi sitesinden indirdim ama asus z690 plus anakart
Onun WiFi olanı, DDR4 ve DDR5 olmak üzere 3 versiyonu var toplamda birebir aynısını indirmek zorundasın.

Onun WiFi olanı, DDR4 ve DDR5 olmak üzere 3 versiyonu var toplamda birebir aynısını indirmek zorundasın.
hocam anakartn ddr4 olanını yüklemişimde ddr5 olanını bulamıyorum sitesinde yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

heh buldum buldum tamam yüklüyom hemen

güncelledim hocam şimdi aynı testimi açıyım yine

Son düzenleme:

güncelledim hocam şimdi aynı testimi açıyım yine
Bir dene bakalım, Bios sifirlanir guncelleyince XMP açmayi unutma.

Son düzenleme:
hocam şuan daha sorun yok dakika 5 e geldik ama anlamadığım işlemci yüzde 100 de 45 derecede çalışıyor ve 64 65w çekiyor az önce 170 180 lerdeydi ve 65 70 derecelerdeydi lt720 var

yeni sonuçlar hocam birde ben yiinede emin olmak ıcın ekran kartı psuyu falanda test edeyim diyorum hangı programları önerirsiniz

Ekler

• resim_2025-08-01_142050670.webp
    resim_2025-08-01_142050670.webp
    128.3 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Geri