Arama sonuçları: *

1. A

Windows 11 bilgisayar yeniden başlama ve kapatma işlemlerini yapamıyor

Herkese merhaba. Elimde GamingGen.tr adresinden almış olduğum bir hazır sistem var. Bu sisteme Windows 11 Pro kurdum. Sistem yeniden başlatmak istediğimde yeniden başlatma kısmına geçiyor daha sonrasında ne güç girişlerine(klavye, mouse) güç geliyor ne de ekrana görüntü geliyor. Ekran da sürekli...
  2. A

Windows 11 Kendi Kendine Kilit Ekranına giriyor

Güç ayarlarından kilit ekranı vs. her şeyi kapadım ancak kendi kendine kilit ekranıa geçiyor. Bunun nasıl önüne geçebilirm?
  3. A

Bilsa MSINET.OCX hatası

Bilgisayarımda Windows 11 kurulu. Bilsa adlı ders programı düzenleme uygulamasını kullanmak istediğimde MSINET.OCX sorununu yaşıyorum. Windows 10 kullanırken böyle bir sorunum yoktu. İnternetten araştırdım ancak hiçbir şey bulamadım.
  4. A

Windows 11'e Geçilmeli mi?

Önerebileceğiniz güzel ssd var mı? 240 GB olsa yeter sadece windows ve office programlarını kurucam.
  5. A

Size başka bir sorum olacak. Ben elimdeki hddyi koruyup ssd alıp asıl yuvaya taksam hdd'yide cd rom yerine taksam nasıl olur?
  6. A

Hdd malesef. Ssd'ye para yetişmiyor.
  7. A

Valorant oynamak zorunlu değil zaten sınav öğrencisiyim ders çalışacağım bu sene.
  8. A

Merhabalar. Asus marka eski bir laptopum var. Bilgisayarımda günlük işlerimi yapıp arada sırada valorant oynuyorum. Windows 10'da bilgisayar çok fazla takılıyor açılış süresi uzun ve Performans kaybı oluyor. Sizce windows 11'e geçersem sorunlarım çözülür mü? Laptop: ASUS K555LN-XO364H
  9. A

Gereksinimleri atlanarak kurulmuş Windows 11'in Riskleri

Microsoft'un desteklenmeyen cihazlara Windows 11 kurulumu ile ilgili sayfasında " Windows 11'in Windows 11 minimum sistem gereksinimleri’ni karşılamayan bir cihaza yüklenmesi önerilmez. Windows 11'i uygun olmayan donanıma yüklemeyi seçerseniz, uyumluluk sorunlarıyla karşılaşma riskini üstlenmek...
  10. A

Başlıkta biraz yanlış anlaşıma olmuş. Konunun asılında kullanamamaktayım yazdım zaten.
  11. A

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi akşamlar. Kullandığım bilgisayarın işlemci ve TPM desteği bulunamakta. Bundan dolayı Windows 11 kullanamamktayım. Gereksinimleri atlayıp Windows 11'i kurarsam bilgisayarımda ne gibi sıkıntılar oluşabilir, ne gibi riskleri vardır? Beni aydınlatırsanız sevinirim...
Top Bottom