Neler Yeni

Gereksinimleri atlanarak kurulmuş Windows 11'in Riskleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi akşamlar. Kullandığım bilgisayarın işlemci ve TPM desteği bulunamakta. Bundan dolayı Windows 11 kullanamamktayım. Gereksinimleri atlayıp Windows 11'i kurarsam bilgisayarımda ne gibi sıkıntılar oluşabilir, ne gibi riskleri vardır? Beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar.

José Mourinho

80+ Silver
İlk önce kurdum demişşim sonra gereksinimsiz nasıl kurarım demişşin ?
17ae73b31c3405dd112aa57a670d27e3_400x400.jpg
bu arada gereksinimlerin yoksa (tpm-security boot) güncellemisiz kullanıyorsun

equinoxx

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi akşamlar. Kullandığım bilgisayarın işlemci ve TPM desteği bulunamakta. Bundan dolayı Windows 11 kullanamamktayım. Gereksinimleri atlayıp Windows 11'i kurarsam bilgisayarımda ne gibi sıkıntılar oluşabilir, ne gibi riskleri vardır? Beni aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar.
Bir zararı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta şöyle link vereyim; https://www.technopat.net/2021/10/05/tpm-desteklemeyen-sistemlere-windows-11-nasil-kurulur/
Yazıyı okuyarak kurulum hakkında, yorumları& cevapları okuyarak kurulum sonrası bilgi ve fikir edinebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft'un desteklenmeyen cihazlara Windows 11 kurulumu ile ilgili sayfasında
"
Windows 11'in Windows 11 minimum sistem gereksinimleri’ni karşılamayan bir cihaza yüklenmesi önerilmez. Windows 11'i uygun olmayan donanıma yüklemeyi seçerseniz, uyumluluk sorunlarıyla karşılaşma riskini üstlenmek konusunda rahat olmalısınız.

Bu uyumluluk veya diğer sorunlar nedeniyle cihazınız arızalanabilir. Bu sistem gereksinimlerini karşılamayan cihazların artık güvenlik güncelleştirmeleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere güncelleştirmeleri alma garantisi verilmeyecektir.

Aşağıdaki sorumluluk reddi, Windows 11'i minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan bir cihaza yüklerseniz geçerlidir:

Bu bilgisayar, Windows 11 çalıştırmak için en düşük sistem gereksinimlerini karşılamıyor - bu gereksinimler daha güvenilir ve daha kaliteli bir deneyim sağlamaya yardımcı olur. Windows 11'in bu bilgisayara yüklemesi önerilmez ve uyumluluk sorunlarına neden olabilir. Windows 11'i yüklemeye devam ederseniz, bilgisayarınız artık desteklenmeyecek ve güncelleştirmeleri almaya hak kazanmayacaktır. Uyumluluk eksikliğinden dolayı bilgisayarınızda meydana gelen hasarlar üretici garantisi kapsamında değildir. " şeklinde bir yazı var. Bundan dolayı endişeleniyorum. Durumum iyi değil. Yeni bilgisayar alabilecek durumum yok. Korkuyorum o yüzden.

uTKuu1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Top Bottom