Arama sonuçları: *

• Users: BERKANY
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. BERKANY

Dünya düz olabilirmi

Dünya Kare değil miydi yahu ?
  2. BERKANY

Windows Kanser etti SIFIRLANMIYOR !!!

format atmanı öneririm. Windowsun ne yapcağı belirsiz. Özellikle SSD mevcut ise format çok vaktini almayacaktır.
  3. BERKANY

Bilgisayar Hoparlör önerecek varmı ?

https://ty.gl/9w7mrrcnfo tam bunu önerecektim, bütçeyi yazmissin simdi gördüm.Ben 3/4 hoparlor aldım iade ettim en son o zaman fiyatiyla 350 ye mi ne bunu aldım.Boyle bir hoparlor yok.logitech/ dark alip iade eden biri olarak söylüyorum. o fiyata inanilmaz bir f/p ürün
  4. BERKANY

Yeni Sistem Kurdum Windows Çöküyor

hdd
  5. BERKANY

windowsu kendi sitesinden indirdim usb biçimlendirilmişti. Simdi işe gidiyorum akşam eger ayni sorunla karşılaşır isem dediginizi dikkate alayım, diger olabilecek ihtimalleri de ogreneyim de defalarca format atmak yerine bir kere ama tam yapayim biraz yordu dün ama bu saatte cevabiniz icin...
  6. BERKANY

evet usb den format attim . windows mu yanlış kurulmuş olabilir internette bin tane şey yazılmış.
  7. BERKANY

arkadaslar bir sistem kurdum asus rx6600xt b450m s2h ve 5 5600 dün windowsu kurdum her sey iyiydi ana kart driveri yükledim sitesinden, ekran kartinkn driveri yükledim sonra ekran gitti sistemi kurtarma ekrani geldi bastan 2 saat kurtardkm sonra yine iki driveri yükledim sonra yine gitti bende...
Top Bottom