Neler Yeni

Yeni Sistem Kurdum Windows Çöküyor

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
arkadaslar bir sistem kurdum
asus rx6600xt
b450m s2h ve 5 5600
dün windowsu kurdum her sey iyiydi ana kart driveri yükledim sitesinden, ekran kartinkn driveri yükledim sonra ekran gitti sistemi kurtarma ekrani geldi bastan 2 saat kurtardkm sonra yine iki driveri yükledim sonra yine gitti bende full sıfırlama yaptım simdi sistemi yedekliyorum cokerse geri döneyim diye sebebi ne olabilir ? yardimci olurssaiz sevinirim biraz uğraştırdı.Sistemde hdd var laptop hddsi,hdd mi sıkıntı klabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
USB'den format mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
evet usb den format attim . windows mu yanlış kurulmuş olabilir internette bin tane şey yazılmış.
Rufus ile format USB'si oluştururken bir ayar vardı tam hatırlamıyorum o kısmı değiştirirseniz kurulum sırasında genelde hata veriyor. Anakartınızın UEFI desteği olup olmamasıyla alakalı. MBR'yi seçmeniz gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olacaktır ben kafa karışıklığı yaratmayayım fakat ben olsam USB'yi biçimlendirip, Windows'u başka bir yerden indirip, temiz kurulum yapardım.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus ile format USB'si oluştururken bir ayar vardı tam hatırlamıyorum o kısmı değiştirirseniz kurulum sırasında genelde hata veriyor. Anakartınızın UEFI desteği olup olmamasıyla alakalı. MBR'yi seçmeniz gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olacaktır ben kafa karışıklığı yaratmayayım fakat ben olsam USB'yi biçimlendirip, Windows'u başka bir yerden indirip, temiz kurulum yapardım.
windowsu kendi sitesinden indirdim usb biçimlendirilmişti. Simdi işe gidiyorum akşam eger ayni sorunla karşılaşır isem dediginizi dikkate alayım, diger olabilecek ihtimalleri de ogreneyim de defalarca format atmak yerine bir kere ama tam yapayim biraz yordu dün ama bu saatte cevabiniz icin teşekkürler öneriniz icinde ayriyetten teşekkürler.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Windows nereye kurulu? Depolama türün nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,563
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63