Neler Yeni

Yeni sistemde mavi ekran

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
Mavi ekran yerseniz bilgisayarı zorla kapatmayın. Bekleyin kendi kendine res atsın. Sonra gelip Dump dosyalarını atarsınız.
Bilgisayarımı zorla kapatmadım. Açılırken flash bellekten format attım. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadığım için dump dosyalarını bilmiyordum. Şuan memtest yapıyorum sonuca göre tekrar yazacağım. Yardımınız için teşekkür ederim. 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
@crazyreign eren bi baksana bu arada amd driver sorunumu acaba sıcaklıkları paylaşabilirmisin

zannetmem chrome da kapanması için fansız falan kullanmalı bence
Ekran kartı sıcaklığı boşta 38 derece işlemciye bakamadım. Cs go da 58 derecedeydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memtest yap. 64 veya 86 farketmez hata varsa ikiside bulur. RAM' in modeli ne?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
Arkadaşlar sorun ramdeymiş. Memtest yaptım 2 ramden 1 tanesi arızalı çıktı. Ramleri yurtdışından almıştım. Corsair türkiye sanırım yardımcı olmaz ama deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Hata koduna bakınca ram den dolayı mavi ekran yemişsin.
@MBZ| @Trieetz @Emirhandkee
sadece ram değil hdd ve ssd de bu problemi verebilir ramleri tek tek 2. slotta dene hangisinde mavi yersen o arızalıdır
eğer ikisindede yemezsen hdd veya ssd de sorun vardır yada windows kurulumunda sorun yaşamışsındır.

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
@Vinbom Corsair yurt dışı ile de görüşürsen yardımcı olabilirler sadece kargo sorun olur onu da yardımcı olmaya çalışırlar.

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
sadece ram değil HDD ve ssd de bu problemi verebilir ramleri tek tek 2. slotta dene hangisinde mavi yersen o arızalıdır
eğer ikisindede yemezsen HDD veya ssd de sorun vardır yada windows kurulumunda sorun yaşamışsındır.
Dediğin şekilde yaptım arızalı rami buldum. Tekini taktım şuan bir problem yok. SSD yi de test edeceğim birazdan.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Dediğin şekilde yaptım arızalı rami buldum. Tekini taktım şuan bir problem yok. SSD yi de test edeceğim birazdan.
sevindim buna muhtemelen hdd ve ssd temiz çıkacaktır

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
sevindim buna muhtemelen HDD ve ssd temiz çıkacaktır
Bende çok sevindim. Ekran kartında problem çıksaydı çok sıkıntıydı. Yurtdışından uygun fiyata geldi. Göndermek etmek daha zor işti.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Arkadaşlar sorun ramdeymiş. Memtest yaptım 2 ramden 1 tanesi arızalı çıktı. Ramleri yurtdışından almıştım. Corsair türkiye sanırım yardımcı olmaz ama deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese.
corsair türkiye globalde 1 seneye kadar destek veriyor benim lpx lerimin tekide arızalı gelmişti değişim sağlandı ama 3 kere garantiye gitti geldi biraz sorunlular açıkcası yaklaşık 1.5 aylık bir süreç bekliyor seni

Vinbom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökalp Çataldağ
corsair türkiye globalde 1 seneye kadar destek veriyor benim lpx lerimin tekide arızalı gelmişti değişim sağlandı ama 3 kere garantiye gitti geldi biraz sorunlular açıkcası yaklaşık 1.5 aylık bir süreç bekliyor seni
Amerika'dan aldım ürünü garantide oluyor mu bilmiyorum, araştırıyorum. Rica etsem varsa, ulaşabileceğim link, tel bilgilerini atabilir misin ?
Birde SSD'yi crystaldismark testine soktum bu sağlam olduğunu gösterir mi verileri gayet iyi.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Kod üzerinden genelleme ile tahmin yürütülemez. DMP dosyalarını paylaşın inceleyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,691
Üyeler
161,890
Son üye
RİVER
Top Bottom