Arama sonuçları: *

• Users: Bermud4
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Bermud4

MsConfig ayarı değiştirdim pc açılmıyor

Merhabalar bir laptop almıştım 4gb rame sahip olan kullanılabilir ram miktarı 3.6 falandı onu düzelteyim diye önyükleme ayarını değiştirdim şimdi pc açılıyor ama siyah ekranda kalıp donuyor. Bu önyükleme ayarını nasıl sıfırlayabilirim? Msconfig açamıyorum çünkü donuyor kurtarma seçeneklerinden...
  2. Bermud4

Bluestack benzeri uygulama öerecek var mı? Donmayan.

Teşekkürler.
  3. Bermud4

Evdeyim zaten çok gerek yok. Zaten telefonu çok kullanan birisi değilim.
  4. Bermud4

Eyvallah sağolasın.
  5. Bermud4

Mecburiyetten satmak zorunda kaldım para kasınca alırım anca. Pc kullanıyorum sadece o yüzden.
  6. Bermud4

Telefonum yok :(
  7. Bermud4

Bluestack kullanıyorum whatsap, instagram ve zirrat gibi şeyler için sadece. Bi whatsaba giriyorum mesaj yazarken donuyor mesaj gelince donuyor sürekli donuyor. Sistemimde yeterli diye düşünüyorum 3600x 16gbram m2ssd ve 5700xt var. Donmasını engelleyecek bir ayar falan var mı? Bıktım bu...
  8. Bermud4

Windows'un gitmeyen yazısı.

Tike basılmıyor pasif şu an o seçenek. Onu nasıl yapacağız başkan?
  9. Bermud4

Windows orjinal şartmı

Bir tane usb flash bellek bul 16gb olursa iyi olur 8gb yetermi bilmiyorum. Evde başka pc yoksa internet cafeye git microsoftun kendi sitesinde var zaten rufusla falan uğraşmana gerek yok win10 indirirsen başka pcye yüklüycem diye seçenek olacak indirdiğin programda ona basınca usbye kendi...
  10. Bermud4

[ÇÖZÜLDÜ] Virtual Box ... sanal makinesi için oturum açma başarısız hatası

Biosa giri cpu configirasyon sekmesini bulun orada svm diye bi ayar var sizde disable durumda onu enable çevirmeniz lazım.
  11. Bermud4

Ryzen Sisteme Windows 7

Laptop kötü olduğundan home premium yüklemiştim. O da iydir tabi de onu da kullandımda home dan daha çok performans aldım daha sade olduğundan.
  12. Bermud4

Ryzen Sisteme Windows 7

Win7 candır. En performanslısıda en sade olanı home premium bence.
  13. Bermud4

Windows 8.1 Mimarisi ( x86-x64 )

ram yetersiz kalır bende 4gb ram var oda yetersiz kalmıştı. bu arada win7 home premium öneririm daha sade ve stabil çok memnunum.
  14. Bermud4

Windows 8.1 Mimarisi ( x86-x64 )

bu video belki yardımcı olur. bu arada 8.1 yüklememeni öneririm tabi senin tercihine kalmış ama ben çok kez yükledim hep bir sorunla karşılaştım pek stabil çalışmıyor onun yerine win7 veya win10 yüklemeni öneririm.
Top Bottom