İsmail Crin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 84
- İsim
- İsmail
Merhabalar. Ben İsmail. Sistemim 64 bit kaldırıyor. Aşağıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi. Ama Benim İşletim Sistemim Windows 8.1 32 bit. Ben Bunu Nasıl 64'e çıkarabilirim? Windows iso dosyasını indirdim ama bana hiç 64 bit mi istiyorsun yoksa 32 bit mi diye sormadı bile. direkt 32 bit yaptı. Madem ki sistemim kaldırıyor neden 64 yapmadı, veyahut neden sormadı? Sizden İstediğim Yardım Nasıl 32 bit olan işletim sistemimi 64 bit yapabilirim? birçok yerde araştırdım ama bulamadım. Cevaplarınız İçin Teşekkürler.
Bir Videoda Bulduğumda Bunun Gibi Sormuş:
Ayrıca Microsoftun Sitesinde de Bana Sormadı: ( Birkaç kez ileri dedikten sonra bu ekran karşıma geldi. )
Burada bana soruyor. ben ilk başta 64 bit olacağını sanıp 64 bit olanı indirdim. ama bana işletim sistemin bu programı çalıştırmıyor. 32 bit veya 64 bit olanı seçin ve programın yapımcısına başvurun tarzı bir şey söyledi. 32 bit olanı indirdiğimde sorunsuz şekilde 8.1 oldu ancak hala 32 bitteyim. yukarıdaki fotoğrafta videodaki gibi x86 veya x64 gibi bir seçenek sunmadı. Ortada kaldım
Bir Videoda Bulduğumda Bunun Gibi Sormuş:
Ayrıca Microsoftun Sitesinde de Bana Sormadı: ( Birkaç kez ileri dedikten sonra bu ekran karşıma geldi. )
Burada bana soruyor. ben ilk başta 64 bit olacağını sanıp 64 bit olanı indirdim. ama bana işletim sistemin bu programı çalıştırmıyor. 32 bit veya 64 bit olanı seçin ve programın yapımcısına başvurun tarzı bir şey söyledi. 32 bit olanı indirdiğimde sorunsuz şekilde 8.1 oldu ancak hala 32 bitteyim. yukarıdaki fotoğrafta videodaki gibi x86 veya x64 gibi bir seçenek sunmadı. Ortada kaldım