Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Wİndows 11 uygulama taşıyamıyorum !

Selamlar windows 11 kullanıyorum C/D/E isimli 3 adet farklı diskim var , microsoft store'dan C diski dışında hiçbir diske uygulama indiremiyor ve indirilmiş uygulamaları farklı bir diske taşıyamıyorum taşımaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  2. Birol Azak

WİNDOWS 11 GEÇMEK İSTİYORUM

Hocam burdan windows 11 yükleme yardımcısını indirip windows 11'e yükseltebilirsiniz. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  3. Birol Azak

En iyi ücretsiz antivirüs programı

teşekkür ederim 1670182395 Hocam normalde crack pek kullanman bütün programlarım lisanslı fakat bu program cidden çok pahalıydı o yüzden alamadım yapacak birşeyim yok yani
  4. Birol Azak

Hocam trojen olabilir
  5. Birol Azak

Selamlar, geçen gün crackli bir program indirdim(orjinali binlerce doları bulduğu için). Pc ye virüs girdiğinden şüpheleniyorum ama wndows defender ile tam tarama yapınca hiçbir tehdit bulunamadı diyor. Başka ücretsiz antivirüs programı ne önerirsiniz ?
  6. Birol Azak

(!YARDIM!) Windows 11 Klasörler Açılmıyor

Selamlar aşağıdaki videodaki gibi klasörleri açmaya çalıştığım zaman dosya gezgini açılıyor hiçbir şekilde klasörlerin içine giremiyorum sadece doysa gezginini açıp soldaki kısımdan içlerine girebiliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. Birol Azak

Masaüstü Fotografını Paylaşır mısınız ? Nasılmış Bakalım

Hocam wallpaper engine'den indirince dosya olarak indirmiyor direk uygulama onu arkaplan yapıyor anca full ekran ss atabilirim
  8. Birol Azak

o zaman atamam ki hocam ben wallpaper engine'den indiriyorum
  9. Birol Azak

wallpaper engine'de var hocam samurai yazarsanız çıkıyor
  10. Birol Azak

Windows 11'e geçmeli miyim?

temiz kurulum ile geçtim
  11. Birol Azak

Windows 11'e geçmeli miyim?

geçilebilir 4-5 aydır kullanıyorum pek sorun yaşamadım
  12. Birol Azak

Windows 11 şuanda nasıl?

Oyun oynuyorum render vs alıyorum hiç sorun yaşamadım , yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
  13. Birol Azak

Blender Render Renk Sorunu

Merhaba blender'da render alırken işaretlediğim yerler beyaz renk oluyor bunu nasıl çözebilirim ?
  14. Birol Azak

Blender sol tıklayınca sekme açılıyor

Merhaba blender kullanıyorum az önce bir şeyi bozdum sanırım şuan mouse sol tıklayınca bir sekme açılıyor bunu nasıl düzeltirim ? Drive linkinde sorunun videosu var. https://drive.google.com/file/d/1Fg2Hqi7-W8XXyxTX2yVINmdOzFt3Golv/view?usp=sharing
  15. Birol Azak

Hangi modelleme programı / Blender vs 3D Max

3D modelleme yapmak istiyorum sizce 3D max mi öğrenmeliyim yoksa blender mı ?
  16. Birol Azak

Sizce Windows 11 e yükseltsem bir sıkıntı olurmu

windows 11 de unity sorunsuz çalışıyor mu ? ona göre bende geçeceğim
  17. Birol Azak

Microsoft store hiçbirşey indiremiyorum

Selamlar birkaç gündür microsoft store dan hiçbirşey indiremiyorum indirme yazısına tıklıyorum fakat hiçbir tepki vermiyor.Sıfırlamayı vs denedim ama düzelmedi yardımcı olur musunuz ?
  18. Birol Azak

Windows kurulum hatası

Dostlar acil yardıma ihtiyacım var pc ye format atıyodum kurulum esnasında hdd gözükmüyodu biostan bir ayar yaptım ve şuan ekran gelmiyo ama pc çalışıyo lütfen yardım edin !!!!!!
  19. Birol Azak

Windows'u Etkinleştir

internetten windows 10 key alıp ayarlardan etkinleştiriceksin
Top Bottom