Neler Yeni

Windows 11'e geçmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celil Mustafa
Gündelik işler için kullandığım laptop u windows 11 e geçirmek istiyorum sizce mantıklı mı?
i5 1035G1
8gb ram
256gb ssd

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Windows 11 için daha zaman olduğunu düşünüyorum, şuanlık windows 10 da devam etmek uygun.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
geçilebilir 4-5 aydır kullanıyorum pek sorun yaşamadım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kesinlikle geçin. Windows 10'un devri biteli çok oluyor bence. Windows 10 ile aynı kaynak kullanımına, aynı oyun performansına sahip çok daha modern gözüken ve akıcı olan bir işletim sistemi varken kim neden Windows 10'da kalsın ki? Şahsen ağustos ayından beri kullanıyorum, en ufak bir hata ya da mavi ekranla karşılaşmadım. Öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celil Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle geçin. Windows 10'un devri biteli çok oluyor bence. Windows 10 ile aynı kaynak kullanımına, aynı oyun performansına sahip çok daha modern gözüken ve akıcı olan bir işletim sistemi varken kim neden Windows 10'da kalsın ki? Şahsen ağustos ayından beri kullanıyorum, en ufak bir hata ya da mavi ekranla karşılaşmadım. Öneririm.
yükseltme ile mi geçtiniz yoksa sıfırdan temiz kurum ile mi?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
yükseltme ile mi geçtiniz yoksa sıfırdan temiz kurum ile mi?
Sıfırdan temiz kurulum ile geçtim, Windows 10'da yeni yapı sürümü geldiğinde bile temiz kurulum ile geçerdim ben. Önem veririm bu tür şeylere. Sorun yaşayanların neredeyse tamamı yükseltme ile geçenler oluyor. Kaç yıldır bilgisayar kullanırım, overclock denemelerim hariç bir kere bile mavi ekran yemedim. Bilgisayarı titiz ve dikkatli kullanınca hiçbir sorun kalmıyor. Size de temiz kurulum öneririm, yeni bir sayfa açın Windows 11 ile. Şahsen bir daha asla Windows 10'a dönmem. 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celil Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırdan temiz kurulum ile geçtim, Windows 10'da yeni yapı sürümü geldiğinde bile temiz kurulum ile geçerdim ben. Önem veririm bu tür şeylere. Sorun yaşayanların neredeyse tamamı yükseltme ile geçenler oluyor. Kaç yıldır bilgisayar kullanırım, overclock denemelerim hariç bir kere bile mavi ekran yemedim. Bilgisayarı titiz ve dikkatli kullanınca hiçbir sorun kalmıyor. Size de temiz kurulum öneririm, yeni bir sayfa açın Windows 11 ile. Şahsen bir daha asla Windows 10'a dönmem. 😁
tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim :) Sıfırdan kurulum hakkında pek bir tecrübem yok ama bir kaç video ile çözeceğimi düşünüyorum.

Top Bottom