Arama sonuçları: *

1. Celilkug

yardım Windows nasıl kuracağım

eyv kral çok sağolasın valla birde bios güncelmi onu nasıl öğreniriz galiba güncel diye düşünüyorum çünkü ram hızımı attırmak için girdiğimde attırılmış olarak gözüktü biosta ordan anlayabilirmiyiz çünkü format atmadan önceki ayarları yüklediyse diye düşündüm yalnışmıyım ?
  2. Celilkug

yardım Windows nasıl kuracağım

konuyla alakası yok ama bende bi soru sormak istiyorum hocalar daha yarım saat önce pcye format attım windowsu kurarken gmail hesabı istedi girdim neyse gerekli bi kaç bişeyi yaptıktan sonra pcyi yeniden başlattım ve her açıp kapamamda veya yeniden başlatmamda girdiğim gmail şifresini istiyor pc...
  3. Celilkug

HackTool:Win32/AutoKMS

yani iyi mi? kötümü ;?
  4. Celilkug

Sanallaştırma nasıl açılır?

oyun yapmıyordum hocam normalde server açmak için sunucu almak gerekiyor sunucu almadan sanal makine oluşturuyorsnu o şekilde beleş açıyorsnu :D
  5. Celilkug

Sanallaştırma nasıl açılır?

sanal makine kurmak için muhtemelen zamanında kendi kendime metin2 server açmak için açıyorduk onuda
  6. Celilkug

49 tl ye veya 100 tl ye win11 pro alınır mı?

nasıl gerek yok
  7. Celilkug

Beyler Windowsa iphonemizi nasıl ekleriz eklenmiyor

beyler burda iphonenizi ekleyin diyor fakat ekleyemiyorum bide en başta androidmi iphonemi diye soruyormuş lakin bende sormuyor sorunu nasıl çözerim araştırma yaptım ama bişeyler bulamadım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler 1680210982 ss 1680210985 ss
  8. Celilkug

Windows 10 Pro x64 Temel Programlar Ekli 2023

hocam hayırlı akşamlar kolay gelsin bu nedir tam olarak ne işimize yarar veyahutta bunu kullanmak için pcye format atıp tekrarmı windows yüklemeliyiz nası bişey bu yada windowsu daha iyi ve güzel kullanmamızamı yarıor
Top Bottom