Neler Yeni

HackTool:Win32/AutoKMS

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
Benim pc normalde lisanssız idi sonra enişte geldi dur lan ben sana ayarı geçicem dedi bir şeyler bastı dedim "Bak enişte truva atı sokma pcye başım ağrır emin misin" dedi eminim yapıştır geç tak tak tak sonra tam tarama yaptım ve böyle bir tehdit bulundu. Kaldır dedim kaldırıldı ve sonra hızlı tarama yaptım ve bir daha bir şey bulmadı. Nasıl bir tehlikedeyim şu an aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
1680985998861.png

hytic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Okyanus Kagan Fert
İlgilendiği Kategoriler
Yazilim, Isletim Sistemleri ve Gelistirme Kartlari
Instagram
hz_pingullah
Steam
missiles!
Twitter
hz_zencigot
Discord
oki#8789
Reddit
u/oki404
Enisteniz KMSpico kurmus.

hytic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Okyanus Kagan Fert
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
hz_pingullah
Steam
missiles!
Twitter
hz_zencigot
Discord
oki#8789
Reddit
u/oki404
yani iyi mi? kötümü ;?
Bazi yerlerden indirilenler viruslu oluyor diye biliyorum. Bu arkadasin enistesi buyuk ihtimal kendini Recep Baltas veya Abdullah Hacigul gibi zannediyor. Eger bir uygulama yoluyla KMS indirdiyse virus bulasmistir buyuk ihtimal ama arkadas silmis. Normal KMS islemi programla degil CMD'den komut yazarak yapiliyor cunku.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazi yerlerden indirilenler viruslu oluyor diye biliyorum. Bu arkadasin enistesi buyuk ihtimal kendini Recep Baltas veya Abdullah Hacigul gibi zannediyor. Eger bir uygulama yoluyla KMS indirdiyse virus bulasmistir buyuk ihtimal ama arkadas silmis. Normal KMS islemi programla degil CMD'den komut yazarak yapiliyor cunku.
HackTool:Win32/AutoKMS her ne ise eniştem o işlemi yapar yapmaz tam tarama sonucu tehdidi buldum ve hemen kaldırma seçeneğini uyguladım, sonra hızlı tarama yaptım ve hiçbir şey bulamadım. Şimdi o şey her ne ise garanti silindi mi? Şu an karşı karşıya olduğum bir tehdit var mı?

hytic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Okyanus Kagan Fert
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
hz_pingullah
Steam
missiles!
Twitter
hz_zencigot
Discord
oki#8789
Reddit
u/oki404
HackTool:Win32/AutoKMS her ne ise eniştem o işlemi yapar yapmaz tam tarama sonucu tehdidi buldum ve hemen kaldırma seçeneğini uyguladım, sonra hızlı tarama yaptım ve hiçbir şey bulamadım. Şimdi o şey her ne ise garanti silindi mi? Şu an karşı karşıya olduğum bir tehdit var mı?
Bence yok ama emin degilseniz tam tarama yapabilir veya Kaspersky, Malwarebytes gibi antivirusleri indirip onlarla da tarama yapabilirsiniz.

hidir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
hıdır
Etkinleştirme yaparken cmd kullanılır google a cmd ile windows etkinleştirme yazsanız çıkıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada bir arkadaş anlatmış

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Fidan
Benim pc normalde lisanssız idi sonra enişte geldi dur lan ben sana ayarı geçicem dedi bir şeyler bastı dedim "Bak enişte truva atı sokma pcye başım ağrır emin misin" dedi eminim yapıştır geç tak tak tak sonra tam tarama yaptım ve böyle bir tehdit bulundu. Kaldır dedim kaldırıldı ve sonra hızlı tarama yaptım ve bir daha bir şey bulmadı. Nasıl bir tehlikedeyim şu an aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle
Virüs değil kardeşim bu KMS servisi bu yani Windowsu etkinleştirmek için sahte bir Windows servisi ile bağlanıyor ama güvensiz bir uygulama internette 20-30 TL ye key satılıyor %100 güvenli onları almak daha mantıklı hatta daha pahalıya OEM key kuruyorlar anakartta işliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs değil kardeşim bu KMS servisi bu yani Windowsu etkinleştirmek için sahte bir Windows servisi ile bağlanıyor ama güvensiz bir uygulama internette 20-30 TL ye key satılıyor %100 güvenli onları almak daha mantıklı hatta daha pahalıya OEM key kuruyorlar anakartta işliyor.
Güvenli olmayışından kastın ne, yani sahte bir Windows servisi ile bağlanmış olmamın en kötü nasıl bir sonucu olabilir?

Top Bottom