Arama sonuçları: *

• Users: Clyde
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Clyde

W11 Kullananlar Rica Etsem Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

Şaka bir yana Steam'i açmak için 10 satır kod yazmak yerine sıkıntılı W10 kullanmaya devam ederim :kekw:
  2. Clyde

Mesela nedenini bulamadığım bir nedenden ötürü NVIDIA ShadowPlay açıkken oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu Masaüstü yakalama özelliği açıkken ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor drop yiyorum. Pardus kuracağım sonunda o olacak.
  3. Clyde

Çok teşekkür ederim. Arafta kaldım. Sırf şu sorunu çözebileyim diye bu ay 1.7 TB internet harcamışım :kekw:
  4. Clyde

Daha çok kullanımını merak ediyorum. Mesela en ufak sağ tık bastıktan sonra yenileme yapmaya çalıştığımda kanser olmuştum.
  5. Clyde

Saçma bir soru olabilir ama merak ettim. D diskini sıfırlamasam W11 kurduğumda test etmek için içerisinde olan oyunlardan açsam uyumsuzluk sorunu yaşanır değil mi?
  6. Clyde

Şöyle diyeyim Nvidia sorun çıkarıyor. "Bu Bilgisayar" klasörünü açınca yanıt vermiyor. Shadowplay masaüstü yakalama açıkken ekran kartı drop yiyor kullanım yüzdesi 1'e düşüyor. Son 1 haftadır elim ayağım titriyor geçen kasaya tokatladım :kekw:
  7. Clyde

Bilemiyorum böyle bir içimde kuşku var çözemedim biraz da bıkkınlık oluştu artık. Oyunları tekrar indir uygulamaları indir ayar yap et kurtulmak istiyorum artık.
  8. Clyde

Arkadaşlar merhaba. W10 kullanıyorum. W11'i hiç beğenemedim kanım ısınmadı ama son dönemde W10'da yaşadığım sorunlar sanki W11 yüklemem için bir çağrı gibi geliyor. Nvidia sorunları, dosya gezgini sorunları, yazılım sorunları bıktırdı artık beni. W11'e geçilir mi önerir misiniz? 1 haftada 3 kere...
  9. Clyde

Adobe Premier Pro Yardım

Boşlukta kalan kısma tıklayıp Delete yapınca da mı gitmiyor?
  10. Clyde

Adobe Premier Pro Yardım

Sürükleme derken neyden bahsettiğini anlamadım. Biraz daha açıklayıcı şekilde yazabilir misin?
  11. Clyde

Bilgisayarı Her Açtığımda Microsoft Hesabım Kapanıyor

Outlook hesabımın şifresini değiştirdikten sonra bu olmaya başladı. Her bilgisayarı açtığımda XBOX ve Microsoft Store'da açık olan hesaplarım kapanıyor. Her bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrardan hesaplarıma giriş yapmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim çünkü artık sinir etmeye başladı.
  12. Clyde

TYPE-C Flash'tan Windows Kurulumu Mümkün Mü?

Daha önce denemiştim ama olmamıştı. Flash alacağım hem Windows kurulumu için hem de gündelik kullanmak için. Telefonumda da kullanmak için Type C almak istiyorum. Daha önce deneyen kuran oldu mu?
  13. Clyde

Nvidia ShadowPlay Oyunları Görmüyor Kayıt Almıyor.

3 Gün öncesine kadar her şey normaldi bir sorun yoktu. Aldığım gereksiz klipleri sildim. Ondan sonra oyunları görmemeye başladı. 30 saniyelik klip almak istiyorum almıyor sağ altta işaret çıkmıyor. Anında Yeniden Oynatma'yı kapatıyorum geri açılmıyor. Sürücüyü tekrardan kurdum bir şey değişmedi...
Top Bottom