Arama sonuçları: *

• Users: DESMOND
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. D

IDM Ömür Boyu Satın Alınır Mı Başka Yöntem Var Mı?

https://www.internetdownloadmanager.com.tr/idm-lisans-satin-al-omur-boyu.php Türkiye yetkili satıcıymış ıdm kendi sitesinden buraya yönlendiriyor
  2. D

Yüzde yüz güvenilirliğinden emin olursam düşünürüm. Araya bi soru sıkıştırayım Aula F75 kullanıyorum bi ayarı bozdum sanırım düzeltemiyorum. F3 basınca mesela sekmeler arasında değişiklik yapıyor falan bunu nasıl düzeltçem FN tuşunu kapatmam lazım sanırım.
  3. D

Cevapların için teşekkür ederim. Attığım link TR yetkili satıcı diye geçiyor sıkıntı olcanı sanmıyorum IDM sitesi direk oraya yönlendirme yapıyor. IDM kendi sitesinde ucuz gösteriyor sepette tutar artıyor falan saçmalıklar var
  4. D

Format attığımda veya başka pc alsam vs sıkıntı olmaz yani yanlış mı anladım
  5. D

Baktım internette yorumlara falan yakalamaları falan iyi değilmiş IDM her konuda daha iyimiş. 650TL ömür boyu için uygun geldi. Format veya sistem parça değişikliğinde sorun olmadığı sürece
  6. D

Sen büyük yatırım yapmışsın kral :D
  7. D

Umarım öyledir çünkü ben senede 1 defa falan veya bir problem olduğunda format atıyorum. O parayı verip bide rezil olmamak lazım
  8. D

Ömür boyu garanti diyor ama mesela örnek şuanki pc deki parçalardan biri değişti veya pc yi değiştirdim o zaman ne olacak. Yakın zamanda tekniğe gitti parçalar değişti mesela windows patladı tekrar satın aldım
  9. D

dediğini duydum ne olduğunu ve güvenilir mi bilmiyorum işte 1735575638 öyle bir kod oldunu sanmıyorum
  10. D

IDM eski bilgisayarda kullanmıştım çok kullanışlı güzel uygulama. TR Yetkili Satıcı ömür boyu 650 TL diyor sizce mantıklımı? Deneme sürümünü tekrarlama vs bişiler varmış ama şuan oluyormu bilmiyorum.
  11. D

Cmd İle Windows Etkinleştirme Güvenli Mi?

siparişi verdim parayı ödedim bide her seferinde uğraşmaya gerek yok oem ana karta gömülsün olsun bitsin. Ama hala mesaj gelmedi 1703244284 Windows Professional Edition Windows Operating System OEM_DM Channel Kısmı Ürün Anahtarı Lisans Durumu: Lisanslı şekilde bildirim geldi
  12. D

Bilemiyorum reis valla. Masaüstü bilgisayarımda da oem almıştım bir sıkıntı yaşamadım onda. Tabi o zaman 30 40TL falandı
  13. D

Sakarya bilgisayarcılarında var bir sıkıntı o konuda haklısın :D
  14. D

Reis bende Sakaryalıyım ayıp oluyor :D
  15. D

Bu kadar uzun sürmemesi lazım normalde ama niye böyle oldu bilmiyorum
  16. D

Hala bir kod alamadım bayadır bekliyorum. Dekont göndermemiştim şimdi dekont mail attım bakalım gelicek mi
  17. D

oem diye satın aldım kontrol edicem bilgi için çok teşekkürler.
  18. D

İnşallah reis. 40k pc ye para verdik güvenilir olan neyse o olsun. Zaten dolandırılma vakası yaşadım yakın zamanda hastaydım dalgınlığıma geldi. Bişi kaybetmedim ama güvenli yollara yönelicem artık.
  19. D

siparişi verdim ödemeyi yapıyorum birazdan kodu gönderirler. Güvenilir olsun pc ye 40k para verdik 200TL ile fakirleşmeyiz
  20. D

Pro kurdum windows reis ya programları kurdum ayarların çoğunu yaptım baştan uğraşmaya gerek yok. Oem key sağlamlisans almayı düşünüyorum
Top Bottom