Arama sonuçları: *

1. D

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

Hocam açık kaynak olduğu için güvenilir zaten. Backend kodlarına erişip inceleme imkanınız var. Qmplayer da iyi ama kategori gösterimi yok. Düz liste halinde gösteriyor içeriği. İçerik güncellenirse her seferinde m3u listesini tekrar uygulamaya yüklemeniz gerekiyor.
  2. D

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

Windowsta bu uygulamanın üstüne uygulama yok hocam. https://github.com/austintools/SFVIP-Player burdan indirebilirsiniz.
  3. D

Win 11 aktifleştirme.

239 lira çok para hocam. Çok daha ucuza bulunabiliyor
  4. D

bu siteden windows 10 key almak güvenilir mi?

https://softexen.com/urun/windows-10-pro-retail-dijital-lisans-anahtari/?gclid=Cj0KCQjw9rSoBhCiARIsAFOipllhzyQ5O4fg6_C2xr2QWjKCQZYqLy0VpE9GNIJrMAQIAGMOd-CCmEwaApMFEALw_wcB Burdan alabilirsiniz. Sorunsuz etkinleşiyor. Daha önce tecrübe ettim
  5. D

WİNDOWS 11 CMD İLE ETKİNLEŞTİRME GÜVENLİ MİDİR ?

https://softexen.com/urun/windows-10-pro-retail-dijital-lisans-anahtari/ burdan windows 10 satın al. Windows 11 e ücretsiz yükselt hocam. Site güvenilir. Yakın zamanda aldım.
  6. D

Hangi güç planı tercih edilmeli?

Hocam bir de bazı arkadaşlarda burada nihai performans var. Ben de yok. Onu neden göremiyorum
  7. D

Hangi güç planı tercih edilmeli?

Merhaba arkadaşlar, Hangi güç planı tercih edilmeli, bir de bazı konularda gördüğüm nihai performans bende yok?
  8. D

Windows 10 Home ye Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı girersem ne olur ?

Ne farkı oluyormuş cok merak ediyorum? 15 tl lik lisansla microsoft sunucularında yaptığın etkinleştirmeyle hackleniyor musun, yoksa bilgisayar mi patlıyor? Yalan yanlış bilgiler vermeyin insanlara
  9. D

Windows 11 Yükseltme yapmadan temiz kurulum?

Uefi olarak mi yazdinjz usb ye
  10. D

WINDOWS 11 İYİMİ AKICIMI NASILDIR

Yükseltme yaptım. Yağ gibi akıyor. Temiz kurulumdan sonra düşünemiyorum :)
  11. D

Windows 11 Update Hala Gelmedi

Windows 11 pro oldu yükseltme yapınca.
  12. D

Muhtemelen pro olucak. Şu an yükseltme yapıyorum. Sonucu söylerim
  13. D

Microsoftun sitesinden indirip kurabilirsiniz. İndireceğiniz sürüm nihai sürüm. Windows update i beklemenize gerek yok.
  14. D

Son bir sorum daha olacak. Temiz kurulum için Iso yu indirip rufus ile usb ye mi yazdınız? Yoksa başka bir tool mu kullandınız?
  15. D

Daha önce insider ile 11 e yükseltme yapmış mıydınız? Yoksa direk temiz kurulum mu yaptınız?
  16. D

Windows 11 e yükseltme yapmadan temiz kurulum yapıldığında lisans bilgileri kayboluyor mu, deneyimleyen var mı?
  17. D

Windows uptade eski ekran karti driver yüklüyor

Sadece sürücüleri yüklemeyi durdurur. Windows update lerini almaya devam edersiniz. Windowsa driver işlerini bana bırak demiş oluyorsunuz
  18. D

Windows uptade eski ekran karti driver yüklüyor

@Memo256 Başlat Menüsü: Buraya sağ tıklıyoruz ve şu sırada menülerde ilerliyoruz: Sistem bilgileri, Sistem Penceresi, Gelişmiş Sistem Ayarları, Donanım, Aygıt Yükleme Ayarları: Aygıt Yükleme Ayarları tuşuna tıklayın, Açılan pencerede “Windows’un cihazlarınız için uygun olan üretici...
  19. D

Win 10 OEM Key Lazım Site Önerileri

Evet cikti atiyim istersen özelden lisansi
  20. D

Win 10 OEM Key Lazım Site Önerileri

Yeni aldim. Google da search ile bulabileceginiz keyleri gonderiyorlar. Tavsiye etmem
Top Bottom