Neler Yeni

Windows uptade eski ekran karti driver yüklüyor

Memo256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
S.a beyler ben en yeni ekran kartı sürücüsünü yüklesem bile Windows uptade 4-5 ay onceki eski sürüme zorla yüklüyor. Kendinden farki hangi surum olursa olsun sadece kendininkini yukluyor yeniyi veya eskiyi kaldırıyor. Çözümü var mıdır bunun illa uptade guncellestirmeleri mi kapatmak lazim oda max 35 gun kapanıyor

mesut3467

80+ Bronze
Update seçeneklerinde yüklemeden önce bana sor tarzı bir şey vardı. Onu aktif edersen sorun kalacağını sanmıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
S.a beyler ben en yeni ekran kartı sürücüsünü yüklesem bile Windows uptade 4-5 ay onceki eski sürüme zorla yüklüyor. Kendinden farki hangi surum olursa olsun sadece kendininkini yukluyor yeniyi veya eskiyi kaldırıyor. Çözümü var mıdır bunun illa uptade guncellestirmeleri mi kapatmak lazim oda max 35 gun kapanıyor
Sonsuza kadar kapatabiliyorsun yine yaptığın yöntemle 35 günde bir bu işlemi uygulaman lazım.

Memo256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
@Memo256
  • Başlat Menüsü: Buraya sağ tıklıyoruz ve şu sırada menülerde ilerliyoruz:
  • Sistem bilgileri,
  • Sistem Penceresi,
  • Gelişmiş Sistem Ayarları,
  • Donanım, Aygıt Yükleme Ayarları: Aygıt Yükleme Ayarları tuşuna tıklayın,
  • Açılan pencerede “Windows’un cihazlarınız için uygun olan üretici uygulamalarını ve simgelerini otomatik olarak indirmek ister misiniz?” Sorusunu “Hayır” olarak işaretleyip kaydedin.
  • İşlem tamam!

Memo256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
@Memo256
  • Başlat Menüsü: Buraya sağ tıklıyoruz ve şu sırada menülerde ilerliyoruz:
  • Sistem bilgileri,
  • Sistem Penceresi,
  • Gelişmiş Sistem Ayarları,
  • Donanım, Aygıt Yükleme Ayarları: Aygıt Yükleme Ayarları tuşuna tıklayın,
  • Açılan pencerede “Windows’un cihazlarınız için uygun olan üretici uygulamalarını ve simgelerini otomatik olarak indirmek ister misiniz?” Sorusunu “Hayır” olarak işaretleyip kaydedin.
  • İşlem tamam!
Bu sadece suruculeri yuklemeyi mi durduruyor diger windows guncellemelerini aliyor mu?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Bu sadece suruculeri yuklemeyi mi durduruyor diger windows guncellemelerini aliyor mu?
Sadece sürücüleri yüklemeyi durdurur. Windows update lerini almaya devam edersiniz. Windowsa driver işlerini bana bırak demiş oluyorsunuz

Memo256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Sadece sürücüleri yüklemeyi durdurur. Windows update lerini almaya devam edersiniz. Windowsa driver işlerini bana bırak demiş oluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hala düzelmedi yeni yukleyince direkt eskisini yüklüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,585
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom