Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

A520M K V2 format nasıl atılır?

Şöyle yapın: Windowstayken shifte basılı tutarak yeniden başlatın. Sorun gider, gelişmiş, komut istemini seçin. Sonrasında usbnin harfi ne ise onu yazın. Mesela e ise e: yazıp enterlayın. Sonra setup yazın ve entera basın.
  2. EFI Shell

A520M K V2 format nasıl atılır?

Sizde şuan windows kurulu mu ve açılıyor mu? Açılmasa bile kurtarma seçenekleri açılsın yeter. Bir yol var.
  3. EFI Shell

WİN 11 PRO DAN FORMATSIZ WİN 11 HOME DÜŞÜRME

Neden peki?
  4. EFI Shell

Çözüldü✓ Win11 Sürücüler doğru mu?

Ethernet: https://www.intel.com/content/www/us/en/download/727998/intel-network-adapter-driver-for-microsoft-windows-11.html Wi-Fi: https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19351/intel-wireless-wi-fi-drivers-for-windows-10-and-windows-11.htm Bluetooth...
  5. EFI Shell

Veriyor işte nerenizle okudunuz yukarıda yazdığımı? Diyorum ki, alder lake yani 12.nesil intel core i ailesinin mobil iris xesine, gidip eski sürümü kuruyor diyorum 2023 Haziran'dan kalma, anlamıyorsunuz. 4505 sürüm dayattığı. Şuan 6299 olması lâzım.
  6. EFI Shell

Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil. 1732304363 O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil...
  7. EFI Shell

Zor bir şey değil. En fazla 5 dakikalık şey.
  8. EFI Shell

Ha, alder lake laptopta (en azından hp victus'ta böyle) gidip 4505 sürüm mü ne intel sürücüsü kuruyor. Şuanki 6299 mu ne. Birde her güncelleme sonrası zorla kuruyor. Eski sürümü kurunca update, hemen aygıt yöneticisinden son sürümün .infsini seçip geri kuruyorum. 1732304124 Güncel değil o intel...
  9. EFI Shell

Eski laptobumda son sürücü nvidia için 2018 tarihliydi ama 2016 tarihli sürücü kuruyordu. Buna ne demeli? Ek olarak zor bir şey değil el ile güncellemek.
  10. EFI Shell

Kurduğu şeylerin geneli güncel değil. El ile kendinizin güncellemesi gerekiyor.
  11. EFI Shell

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

Shift+delete, bir dosyayı geri dönüşüme yollamadan direkt silmek oluyor.
  12. EFI Shell

Windows 11 Sürekli Format Atıyorum

İtibar etmeyin bu vesvesenize. Kalsa bile save dosyası falan kalıyordur belki o kadar. Shift+Delete yapıyorsanız tamamdır.
  13. EFI Shell

Fonksiyon Tuşları Ve Kısayollar

Ben de ekleme yapayım bir tane. Ctrl + Shift + Esc. Görev Yöneticisini açmaya yarıyor.
  14. EFI Shell

Freedos bilgisayara virüs bulaşır mı?

Hayır, bulaşmamıştır.
  15. EFI Shell

Windows 11 Nvidia Control Panelde Ekran sekmesi bulunmuyor

Dizüstülerde varsayılan olarak dahili ekran kartından görüntü alınıyor. O yüzden az ayar var. Sorun yok yani.
  16. EFI Shell

Windows 11 Home Single Language key onerisi

Sebep?
  17. EFI Shell

Windows Media Player Codec Hatası

VLC kullanın. Ek olarka bir hata da yok ortada.
  18. EFI Shell

Kacak windows 11 nasil kurulur

Windows kurmak ve kullanmak ücretsiz. Birkaç şey için ücret gerekiyor. Onun dışında windowsu etkinleştir yazısı ile ömür boyu kullanabilirsiniz.
  19. EFI Shell

Windows flashının içindeki dosyalar

Bu gördükleriniz oluyor: Windows Vista'dan beri neredeyse aynı hatta aynı da denilebilir.
  20. EFI Shell

Windows kurulmuyor acil yardım lazım

USB'yi çıkartırsanız sorununuz çözülür. USB ilk sırada olduğundan kurulum açılıp duruyor. Bir sorun yok yani.
Top Bottom