Neler Yeni

Çözüldü✓ Win11 Sürücüler doğru mu?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Işkın
Ha, alder lake laptopta (en azından hp victus'ta böyle) gidip 4505 sürüm mü ne intel sürücüsü kuruyor. Şuanki 6299 mu ne. Birde her güncelleme sonrası zorla kuruyor. Eski sürümü kurunca update, hemen aygıt yöneticisinden son sürümün .infsini seçip geri kuruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel değil o intel wifi ve ethernet sürücüleri. Şuan 23.90 var.

Bunun eskilikle vs. bir ilgisi yok. Zaten bu dediğinize de cevap verdim siz bunu yazarken. Okuyabilirsiniz.
en guncellerde o gözüküyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
10 tane sürücü için yapın 5 dakika birde 50 dakika ediyor.
Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil.

O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil ethernet ve wifi sürücüleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Işkın
Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil.

O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil ethernet ve wifi sürücüleri.
nerden indirmem gerek en guncellerı? veya hangısı guncel hangısı değil nerden bılecegım?

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756

Belki size veya bize göre değil fakat zamanı olmayan veya bu işlerden pek anlamayanlar için zor. Microsoft sürücülerinizi bile update yolu ile rahatça kumanızı sağlıyor neden elle yükleyelim? Windows 7 kadar kötü ve eski sürücü vermiyor Windows 10 ile Windows Updatede sürücü bulma konusu çok geliştirildi.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
Belki size veya bize göre değil fakat zamanı olmayan veya bu işlerden pek anlamayanlar için zor. Microsoft sürücülerinizi bile update yolu ile rahatça kumanızı sağlıyor neden elle yükleyelim? Windows 7 kadar kötü ve eski sürücü vermiyor Windows 10 ile Windows Updatede sürücü bulma konusu çok geliştirildi.
Veriyor işte nerenizle okudunuz yukarıda yazdığımı? Diyorum ki, alder lake yani 12.nesil intel core i ailesinin mobil iris xesine, gidip eski sürümü kuruyor diyorum 2023 Haziran'dan kalma, anlamıyorsunuz. 4505 sürüm dayattığı. Şuan 6299 olması lâzım.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Qwerty1029384756
Veriyor işte nerenizle okudunuz yukarıda yazdığımı? Diyorum ki, alder lake yani 12.nesil intel core i ailesinin mobil iris xesine, gidip eski sürümü kuruyor diyorum 2023 Haziran'dan kalma, anlamıyorsunuz. 4505 sürüm dayattığı. Şuan 6299 olması lâzım.
Tamam siz elle kurun ben Updatem ile mutluyum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
nerden indirmem gerek en guncellerı? veya hangısı guncel hangısı değil nerden bılecegım?
Ethernet:
Wi-Fi:
Bluetooth:
Intel ekran kartı:
NVIDIA:
Tamam siz elle kurun ben Updatem ile mutluyum.
Haberiniz var mı bilmiyorum ama eksik kuruyor nvidiayı mesela. Physx falan kurmuyor mesela windows update. Sadece grafik sürücüsü kısmını kuruyor. Hadi bir de hd ses sürücüsü nvidianın o kadar. Buna ne demeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Işkın
Ethernet:
Wi-Fi:
Bluetooth:
Intel ekran kartı:
NVIDIA:

Haberiniz var mı bilmiyorum ama eksik kuruyor nvidiayı mesela. Physx falan kurmuyor mesela windows update. Sadece grafik sürücüsü kısmını kuruyor. Hadi bir de hd ses sürücüsü nvidianın o kadar. Buna ne demeli?
bunların hepsını kurup dıger suruculerı acerın sıtesınden kuracagım. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,939
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom