qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,598
10 tane sürücü için yapın 5 dakika birde 50 dakika ediyor.Zor bir şey değil. En fazla 5 dakikalık şey.
10 tane sürücü için yapın 5 dakika birde 50 dakika ediyor.Zor bir şey değil. En fazla 5 dakikalık şey.
en guncellerde o gözüküyorHa, alder lake laptopta (en azından hp victus'ta böyle) gidip 4505 sürüm mü ne intel sürücüsü kuruyor. Şuanki 6299 mu ne. Birde her güncelleme sonrası zorla kuruyor. Eski sürümü kurunca update, hemen aygıt yöneticisinden son sürümün .infsini seçip geri kuruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncel değil o intel wifi ve ethernet sürücüleri. Şuan 23.90 var.
Bunun eskilikle vs. bir ilgisi yok. Zaten bu dediğinize de cevap verdim siz bunu yazarken. Okuyabilirsiniz.
Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil.10 tane sürücü için yapın 5 dakika birde 50 dakika ediyor.
O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil ethernet ve wifi sürücüleri.en guncellerde o gözüküyor
nerden indirmem gerek en guncellerı? veya hangısı guncel hangısı değil nerden bılecegım?Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil.
O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil ethernet ve wifi sürücüleri.
Belki size veya bize göre değil fakat zamanı olmayan veya bu işlerden pek anlamayanlar için zor. Microsoft sürücülerinizi bile update yolu ile rahatça kumanızı sağlıyor neden elle yükleyelim? Windows 7 kadar kötü ve eski sürücü vermiyor Windows 10 ile Windows Updatede sürücü bulma konusu çok geliştirildi.Çipset gibi şeyler birkaç mb ve bazısı 2 saniyede falan kuruluyor zaten. Ethernet sürücüleri 10 saniye falan sürebiliyor. Onun dışında ekran kartı sürücüleri haftada bir ya da birkaç haftada bir çıkıyor zaten. Zor bir şey değil.
O acerın sitesinde onlar olduğundan öyle. Güncel değil ethernet ve wifi sürücüleri.
Veriyor işte nerenizle okudunuz yukarıda yazdığımı? Diyorum ki, alder lake yani 12.nesil intel core i ailesinin mobil iris xesine, gidip eski sürümü kuruyor diyorum 2023 Haziran'dan kalma, anlamıyorsunuz. 4505 sürüm dayattığı. Şuan 6299 olması lâzım.Belki size veya bize göre değil fakat zamanı olmayan veya bu işlerden pek anlamayanlar için zor. Microsoft sürücülerinizi bile update yolu ile rahatça kumanızı sağlıyor neden elle yükleyelim? Windows 7 kadar kötü ve eski sürücü vermiyor Windows 10 ile Windows Updatede sürücü bulma konusu çok geliştirildi.
Tamam siz elle kurun ben Updatem ile mutluyum.Veriyor işte nerenizle okudunuz yukarıda yazdığımı? Diyorum ki, alder lake yani 12.nesil intel core i ailesinin mobil iris xesine, gidip eski sürümü kuruyor diyorum 2023 Haziran'dan kalma, anlamıyorsunuz. 4505 sürüm dayattığı. Şuan 6299 olması lâzım.
Ethernet:nerden indirmem gerek en guncellerı? veya hangısı guncel hangısı değil nerden bılecegım?
Haberiniz var mı bilmiyorum ama eksik kuruyor nvidiayı mesela. Physx falan kurmuyor mesela windows update. Sadece grafik sürücüsü kısmını kuruyor. Hadi bir de hd ses sürücüsü nvidianın o kadar. Buna ne demeli?Tamam siz elle kurun ben Updatem ile mutluyum.
bunların hepsını kurup dıger suruculerı acerın sıtesınden kuracagım. TeşekkürlerEthernet:
Wi-Fi:![]()
Intel® Network Adapter Driver for Microsoft Windows 11*
This download record installs drivers for Intel® Network Adapters using Microsoft Windows 11*www.intel.com
Bluetooth:![]()
Intel® Wireless Wi-Fi Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.160.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapterswww.intel.com
Intel ekran kartı:![]()
Intel® Wireless Bluetooth® Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
Installs Intel® Wireless Bluetooth® version 23.160.0 Driver version varies depending on the wireless adapter installed.www.intel.com
NVIDIA:![]()
Intel® Arc™ Graphics - Windows*
This download installs Intel® Graphics Driver 32.0.101.8247 for Intel® Arc™ B-Series Graphics, Intel® Arc™ A-Series Graphics, and Intel® Core™ Ultra Processors with Intel® Arc™ Graphics.www.intel.com
Haberiniz var mı bilmiyorum ama eksik kuruyor nvidiayı mesela. Physx falan kurmuyor mesela windows update. Sadece grafik sürücüsü kısmını kuruyor. Hadi bir de hd ses sürücüsü nvidianın o kadar. Buna ne demeli?