Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Microsoft Word Muadili Ücretsiz Program Önerisi

Ben Libre Office kullanıyorum, fazlasıyla yeterli oluyor.
  2. Emir Aydın

Sızdırılan (?) Windows 11 ISO'ları hakkında (kuruldu)

Maalesef bu konu hakkında en ufak fikrim yok.
  3. Emir Aydın

Windows 10 yeni güncelleme sağ alttaki hava durumu nasıl kapanır.

Görev çubuğuna sağ tık > Haberler ve İlgi Alanları > Kapat Seçeneklerini işaretleyerek kapatabilirsin.
  4. Emir Aydın

En yüksek fps veren windows 10 modlanmış işletim sistemi

Konu amacından sapmasın.
  5. Emir Aydın

Windows Vista neden tutulmadı?

Her ne kadar sistem katili olsa da çocukluğum o işletim sisteminde geçti, çok severim. :)
  6. Emir Aydın

Yeni Windows 10 Açığı Bulundu

Bence denemeyin. :)
  7. Emir Aydın

Word deneme sürem doldu fakat acil bir şekilde performas ödevimi yetiştirmem lazım yardım

Libre Office kullanabilirsin. İçerisinde ücretsiz ofis uygulamaları var. Bizzat Word'un kendisi yok ancak Word'de yapabileceklerini yapabileceğin Libre Office Writer var.
  8. Emir Aydın

Windows 10 Pro İso Dosyası

Rica ederim. :)
  9. Emir Aydın

ISO'yu o programdan indireceksin zaten. YouTube'da rehberleri var, onları izlersen söylediğimi daha iyi anlarsın.
  10. Emir Aydın

MediaCreationTool'u indireceksin zaten. O program sayesinde istediğin Windows 10 sürümünü indirebileceksin.
  11. Emir Aydın

Bir Windows Hatası= Valorant 3.10 TB :D

Sorun Windows'da değil, Valorant'ın kendisinde :)
  12. Emir Aydın

Bir Windows Hatası= Valorant 3.10 TB :D

Seninki yine azmış, 10-15 TB olanlar var :D
  13. Emir Aydın

Bu Bilgisayar Masaüstüne Nasıl Alınır?

Bir çok yolu var, en basitlerinden birini söyleyeyim. "Dosya Gezgini"ne girip "Bu Bilgisayar" ikonunu tut ve masaüstüne koy.
  14. Emir Aydın

Sistemimde virüs var mıdır

Büyük ihtimalle virüs kaldırılmıştır ancak kesin bir şey söylemek pek mümkün değil. Kendisini sistem dosyası gibi tanıtan Trojanlar bazen algılanamıyor.
  15. Emir Aydın

Ücretsiz windows aktifleştirme

https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/unread
  16. Emir Aydın

Bilgisayarda 2 windows var nasıl silerim?

D diskinde önemli bir şey yoksa Bilgisayarım'dan D diskine sağ tıklayıp "Biçimlendir" de, o zaman Windows dahil her şey silinecektir. Daha önce denemedim ancak işe yarıyor olması lazım.
  17. Emir Aydın

Rufus Ayarlama Yapamıyorum?

O programla ben de ISO indirmiştim ama içindeki ISO sorunlu sanırım. RUFUS'ta seçenekler çıkıyordu, her şeyi yapıyordum ancak sürekli hata veriyordu. Farklı bir yerden ISO bulmayı deneyebilirsin. Bayadır Windows 7 yüklemediğim için aklımda güvenilir bir yer yok maalesef.
  18. Emir Aydın

Rufus Ayarlama Yapamıyorum?

ISO'yu nereden indirdin?
  19. Emir Aydın

Whatsapp nasık pc de kullanılır

Telefon olmadan bilgisayara geçiş yapılabileceğini sanmıyorum. Telefondan bir şekilde onay vermek gerekiyor. Bu da genellikle kare kod onayı oluyor. Emulatörden nasıl yapılabilir ki?
  20. Emir Aydın

Windows 8.1 mı Windows 10 mu ? Acil!

E8400-8GB ram-9800 GT sistemde Windows 8.1 kullanıyordum ve sıkıldığım için Windows 10'a geçmiştim ama herhangi bir fark olmamıştı. Hatta Windows 10 Home, Windows 8.1'den daha hafif gelmişti diyebilirim. Windows 10 Home tavsiye ederim. Bu arada sistemde SSD yoktu.
Top Bottom