Arama sonuçları: *

1. E

Windows Görev Yöneticisi çalışma zamanı sorunsalı

1730116816 hızlı başlatma açık olduğu zaman CPU tam olarak kapanmıyor. Fastboot'u kapatırsanız düzelir.
  2. E

bilgisayar kasmaya başladı hangi işletim sistemine geçeyim?

Sisteminin kasmasının sebebi bence KMS değildir. Görev Yöneticisini açabilir ve bakabilirsin sistemi en çok ne kullanıyor diye. Başlangıç uygulamalarını ve zamanlanmış uygulamaları kontrol etmeni öneriyorum Formattan önce.
  3. E

YARDIM windows10 key aldım retail mi oemmi nasıl bakarım

CMD'YE slmgr -dli yaz görürsün. 1713605612 Pardon devamını okumamışım mesajın
  4. E

Gecmeyen virus mcafe bulamiyor

Kaspersky dene
  5. E

Windows defenderı sildim sıkıntı olurmu

Bartu yeni konu açtı : Bilgisayarımda virüs var nasıl temizlerim. Görev Zamanlayıcı kısmından Rutin taramaları kapattığında yeterli olacaktır. 1706020203 WinrepairTool'ları ile yeniden yükleyebilirsin. Veya CMD ile repair komutlarını kullanarak.
  6. E

Modding Windows 10 22H2 Lite Edition

Emeğine sağlık düşük sistemler için kullanılabilir gibi gözüküyor. Tabii ki güvenlik 1. problem günümüzde bu şekilde Lite OSlara pek güven olmuyor açıkcası.
  7. E

Güvenilir ve ucuz Win 11 key satan yer önerir misiniz

10 home gerekiyor banada link atabilir misiniz ?
  8. E

Hangi Web Tarayıcısını kullanmalıyım?

Edge'de o kadar ön yargılıydım ondan başkası yavaş geliyor artık :D
  9. E

Usbnin içinde bulunan windows 10`u bilgisayara aktarma

Emin olmamakla beraber sanmıyorum hocam yine de cevap verebilir belki oluyorsa forumdaki arkadaşlar.
  10. E

Usbnin içinde bulunan windows 10`u bilgisayara aktarma

Direk aktardığında isonun dosya sistemi bozulabilir belki sonuçta flaş belleğe Rufus gibi yardımcı programlar ile yazdırıyoruz ve flaşın bir kısmını UEFİ olarak revize ediyor.
  11. E

Windows 10 Format Atma

İSO Dosyası olarak indir. Rufus ile flaşa yazdır.
  12. E

Bilgisayarıma uzaktan erişebileceğim uygulama önerisi

AnyDesk ile bağlanabilirsin. Kendine Full acces ver. Şifre koy otomatik onaysız bağlan.
  13. E

Windows update çalışmıyor

Hizmetlerde update kısmı çalışıyor mu ?
  14. E

Geforce Experience ALT+Z arayüzü oyun esnasında gözükmüyor (ÇÖZÜLDÜ)

Driverları silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz formattan önce.
  15. E

yeni aldığım ssdye windows 11 i nasıl klonlarım

Retail key kullanıyorsan zaten mailine entegre oluyor istersen keyi kopyalayabilirsin. OEM ise zaten anakartına gömülü olduğu için bir sıkıntı yaşamazsın.
  16. E

Windows 11 vs Windows 10

Windows 11 hala güncellenen ve hata raporlarına göre düzeltme işlemi yapılan bir işletim sistemi. Kararlı bazı sürümlerini yükleyebilirsin. Testlerde arasındaki farkın yok denecek kadar az olduğu söyleniyor hacım.
Top Bottom