Neler Yeni

Gecmeyen virus mcafe bulamiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Atakan
Pc de virus vir suru anti vuris programi denedim
virus gelip gidiyo ne lldugunu anlayamadim uygulama acikken geldiginde imlec o uygulamdan disari cikmio pc resetlemek zorunda kaliyom altdaki uygulamaari acamiom gorev yoneticisinde hic bisey yapamiyomnasil cozebilirim

MOON_MVR

80+ Bronze
Diske gömülü olan bir virüs çeşidi disk değiştirmeli ve 0 dan kurulum yapmalısın veya. Diski başka bir cihaza takıp hard format atmalısın.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kaspersky dene

tugrafk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tuğra
dostum adam tum yontemleri denemis simdide gercek cevaba gelelim

oncelikle bios format deneyin eger olmaz ise ustteki hocamin dedigi gibi baska pc ye takip bicimlendirip tekrar kendi bilgisayariniza takin tum veriler silinecegi icin windows kurup keyfinize bakin

MOON_MVR

80+ Bronze
dostum adam tum yontemleri denemis simdide gercek cevaba gelelim

oncelikle bios format deneyin eger olmaz ise ustteki hocamin dedigi gibi baska pc ye takip bicimlendirip tekrar kendi bilgisayariniza takin tum veriler silinecegi icin windows kurup keyfinize bakin
Yorumumu desteklediğin için teşekkürler dostum yapması gereken sanırım tek bu kalmış arkadaşın

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
Pc de virus vir suru anti vuris programi denedim
virus gelip gidiyo ne lldugunu anlayamadim uygulama acikken geldiginde imlec o uygulamdan disari cikmio pc resetlemek zorunda kaliyom altdaki uygulamaari acamiom gorev yoneticisinde hic bisey yapamiyomnasil cozebilirim
Rkill indir tara. (Belirtilen klasörde virus veya malware gösterir.)
KASPERSKY rescue disk indir. Usb üzerine kuracaksın. Talimatlara uygun şekilde kur.
Boot yani önyükleme ekranından KASPERSKY ağ destekli masaüstünü aç. Tam tarama için ayarlardan tüm disk ve sistem kısımlarını seç.
Malwarebytes indir. Tam tarama yap.
Format atmak istemiyorsan DSIM ve SCANNOW komutlarını uygula.
Son olarak Eset Online Scan ile taramayı tamamla. (Tam tarama)

Bunlardan farklı olarak AVG önyükleme Tam tarama yaptırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,612
Üyeler
166,577
Son üye
scgnzco
Top Bottom