Arama sonuçları: *

• Users: Exanimu
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Exanimu

Windows11 pro key satın alma

Öncelikle her yerden alınmaz, geçenlerde sistemi yenilediğim için key lazım oldu, itemsatıs sitesinden birinden 20tl ye aldım, adam direkt google'den bulup vermiş :) bir de bana kms sunucusu değiştirip aktif etmeyi anlatıyor :) sonrasında LisansON diye bir yerden whatsapp üzerinden yazıp 5 tl ye...
  2. Exanimu

Windows 11 yükleyeceğim baştaki tikin açık olması gerekir mi

Evet kapalıysa açman gerekir, ama genelde otomatik açık oluyor zaten, dilersen biosa gir kontrol et dilersen de direkt kuruluma başla, kurulumda tpm ile ilgili bir hata verirse o zaman kontrol edersin.
  3. Exanimu

Windows 11 yükleyeceğim baştaki tikin açık olması gerekir mi

En üstteki seçenek tpm olmayan eski sistemler için geçerli, senin bilgisayarında muhtemelen vardır, hata verirse de muhtemelen bios ayarlarından açabilirsin, ikinci seçenek te online microsoft hesap olmadan kurulum yapmana izin veriyor, istersen aç istersen kapat.
  4. Exanimu

Win 10 tam ekran sorunu

Televizyon ekran oranını kendisi yanlış algılayabilir sen televizyonun ayarlarını karıştır, ekran oranını 16:9 olarak ayarla. + Kumanda da "ratio" diye bir tuş da olabilir, bendeki tv de var, ona basınca seçenekler çıkıyor 16:9 u seçiyorum, sorun düzeliyor.
  5. Exanimu

Win 10 tam ekran sorunu

Bu kadar yazım yanlışı doğal değil, bence donanımda sıkıntı yok siz kör oluyorsunuz :) Şaka bir yana konu yanlış yerde, uygun yerde aç.
  6. Exanimu

Win 7 yükledim internet explorer kullanılamıyor chrome nasıl indireceğim?

Başka bilgisayardan indirip flash belleğin için at, pc yoksa telefona indir sonra telefonu pc ye bağlayıp içindeki kurulum dosyasını al.
  7. Exanimu

İşletim sistemi satın almak

Eskiden diye bir olay yok hocam, sen şuan hazır bir bilgisayar aldığında satan firma microsoft ile anlaşmalı olarak anakartına bir windows keyi yazarak sana satıyor, büyük firmalar oldukça ucuza temin ediyorlar ama kişisel olarak bilgisayarına %100 yasal olacak şekilde windows kurmak istersen...
  8. Exanimu

İşletim sistemi satın almak

İşletim sistemleri aşırı pahalı bütçen varsa al kullan ama türkiyenin %99.9u ya bilgisayarı ile birlikte gelen işletim sistemini kullanıyor ya da oem diye satılan şirketlere ucuza satılan kodları alıp kullanıyorlar, bunların legalitesi tartışılır ama kişisel kullanım için çoğu kişi korsan bile...
Top Bottom