Neler Yeni

Windows11 pro key satın alma

Harun_546

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Harun
Sizce key mi alsam sorun yaşar mıyım sorma nedenim ise Microsoft'un sitesinde satılan ile normal 10 20 TL'ye satılanlar arasında çok büyük bir fiyat farkı var

dostveviski

80+ Bronze
Kardeşime bilgisayar aldığımızda bilgisayarına "orijinal windows 10 key" adıyla satılan 70tlye lisans almıştım. Yaklaşık 3 aydır kullanıyor herhangi bir sıkıntı yok. Satın aldığın yere bağlı sanırım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Sizce key mi alsam sorun yaşar mıyım sorma nedenim ise Microsoft'un sitesinde satılan ile normal 10 20 TL'ye satılanlar arasında çok büyük bir fiyat farkı var
Kaç senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım 10-20 TL'lik keylerde.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
güvenlik açığı vs oluyor diyorlar ama şimdiye kadar bende dahil tanıdığım 1 kişi hariç herkes key kullanıyor hiç sıkıntı yaşayanı duymadım

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Öncelikle her yerden alınmaz, geçenlerde sistemi yenilediğim için key lazım oldu, itemsatıs sitesinden birinden 20tl ye aldım, adam direkt google'den bulup vermiş :) bir de bana kms sunucusu değiştirip aktif etmeyi anlatıyor :) sonrasında LisansON diye bir yerden whatsapp üzerinden yazıp 5 tl ye aldım, google de arattığımda sonuç çıkmadı, ve kodu girer girmez aktifleşti, sonrasında ssd değiştirince taze kurulum yaptım, anakartın üzerine işlenmiş olsa gerek ki windows kurulumu bitince otomatik aktifleştirildi, sadece windows üzerinden key girerek aktifleştirme yaparsan güvenlik açığı olmaz, ama cmd üzerinden kms sunucusunu v.s değiştirip aktifleştirirsen güvenlik açığı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom