Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

Bilgisayar çift monitör var sanıyor

Bilgisayar sanırım şuan 2 monitör var diye algılıyor ve tüm uygulamalar bozuldu fotoğrafı koydum 1 olan yterde sanki küçük bir ekran varmış gibi davranıyor sebebini anlamadım tüm uygulamalar oraya taşınmıştı zar zor görmeden alıp ana ekrana koydum nasıl anlatacagımı bilmiyorum ilk defa gördüm...
  2. Eyisha

sistemime erişen çinli (Virüs)

formattan daha mantıklı geldi şu video
  3. Eyisha

Dünya düz olabilirmi

kanka şimdi diyeceğim sana değil genele hitaben söylicem bunu diyelim dünya yuvarlak geoit her ne ise değil düz ne değişecek
  4. Eyisha

Cheat engine indiremiyorum

cheat engine indirmem gerek ama windows izin vermiyor nasıl hallederim bu işi
  5. Eyisha

Cheat engine zararlı mıdır ?

Cheat engine'i dishonored oyununda hileyle tüm rünleri açmak istiyorum oyunu 4 kere bitirdim artık full zevkini çıkarmak istiyorum internette bazıları vac ban yeme olur demiş merak ettiklerim şunlar 1- cheat engine virüslü müdür ? 2- vac yer miyim
  6. Eyisha

windows reklam çıkıyor nasıl kapatırım

iyi iyi kurtardın :D
  7. Eyisha

windows reklam çıkıyor nasıl kapatırım

bildirimleri filan kapa baban pcye geçtiğinde Sude 5km yakınında diye bir reklam gelir amel defterin kapanır
  8. Eyisha

bu pc ye windows 10 yüklenirmi ?

kaldırır bence ya ne sorun olabilir ki ?
  9. Eyisha

Modding Windows en son güncelleme hata!!

Bende otomatik güncelleme kapalı nedense bilgisayarı sabah actıgımda güncellemeye başladı daha oyunlara girmedim bir ara güncelleme sonrası çok fena kasma oluyordu senin konuyu görünce korktum bir tık
Top Bottom