Hocam geçen ailecek güneşe taşınmıştınız ne oldu o iş ?düz kanka geçen marsın üstünden görüntüledim ben.
Hocam geçen ailecek güneşe taşınmıştınız ne oldu o iş ?düz kanka geçen marsın üstünden görüntüledim ben.
sinirlendim sıktım kafasına.Hocam geçen ailecek güneşe taşınmıştınız ne oldu o iş ?
Tüh Güneşe yazık olmuş.sinirlendim sıktım kafasına.
ya ciddi mi trolmü millet uzaya gidiyor yapmayın bu kadar saçma bir düşünce olabilirmi ya dünyanın şekli bellidirörnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
Onlar daha akıllı ?Düz olduğuna inananlar Net GTA 5 NPC si Net
kanka şimdi diyeceğim sana değil genele hitaben söylicem bunu diyelim dünya yuvarlak geoit her ne ise değil düz ne değişecekörnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
Olamazörnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Valla öyle en azından dünyanın yuvarlak olmadığını ispat etmeye çalışmıyorlarOnlar daha akıllı ?
Mizah konusundada yaș sınırı var galiba anlayamıyor küçükler bas git bebe.Düz olduğuna inananlar Net GTA 5 NPC si Net
TamamMizah konusundada yaș sınırı var galiba anlayamıyor küçükler bas git bebe.