Dünya düz olabilirmi

Dünya düz aksini konuşan ileri zekalıdır.

Dünya kare değil mi minecraft da niye öyle yalan bilgi vermez mc abim.

örnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
Sence hulk gerçek olabilir mi kanka? Lise fizik eğitimi mi almadınız? Yani aşırı saçma bir soru bu kusura bakma ama.

örnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
Millet Ay'a gidiyor biz hâlâ Dünya düz mü sorusundayız:/

reis dünya düz nedenmi hemen açıklayım mesela sen bi helikopter al dümdüz havada bekle, 1 saat sonra aşşağı indiğinde farklı bi konumda olman lazım çünkü dünya dönmüyormu? tabikide dönmüyor çünkü öyle yaparsan yerinde kalmaya devam ederdin bu yüzden dünya düz

Dünya'nın üzerinde, onunla birlikte aynı hızda hareket ediyor olmamız ve dünya'nın dönüş hızının hemen hemen hiç değişmemesi bu dönüşü hissetmemizi engeller. Dünya'nın dönüşünü hissetmememizin ana sebebi, esasında dönüşün açısal olarak aşırı yavaş olmasıdır. Dünya şu an yaklaşık 1600KM hızla kendi ekseni etrafında dönüyor. Fizik kanunlarını biraz incelerseniz aslında temel olarak ne kadar basit olduğunu anlarsınız.
Dikkat ederseniz düz mevzusuna hiç girmedim bile .d.d

Düz zaten kardeşim.Sonuna gitmeyi başarırsan düşüyorsun cennete

Dünya zaten düz. Bunu burda açıklayamam. Açıkladığım anda sistemin sahipleri beni sistemin dışında bırakırlar. Dünya bir sistem üzerine kurulmuş, sistemin sahipleri bizleri yönetiyor. Mesela, dinazor ayakları da yalan. Geçmişte farklı türler de vardı ama öyle büyük devasa yaratıklar hiç bir zaman var olmadılar.. Big bang teoremi için yazılmış sözde atmosfere mermi gibi düşen, metrekarede 500 uzay taşının çarptığı tüm canlılar ölmüş, inanmak bedava.

Dünya'nın üzerinde, onunla birlikte aynı hızda hareket ediyor olmamız ve dünya'nın dönüş hızının hemen hemen hiç değişmemesi bu dönüşü hissetmemizi engeller. Dünya'nın dönüşünü hissetmememizin ana sebebi, esasında dönüşün açısal olarak aşırı yavaş olmasıdır. Dünya şu an yaklaşık 1600KM hızla kendi ekseni etrafında dönüyor. Fizik kanunlarını biraz incelerseniz aslında temel olarak ne kadar basit olduğunu anlarsınız.
Dikkat ederseniz düz mevzusuna hiç girmedim bile .d.d
Cadı bu yakın bunu(!)

Dünya düz. Kanıtı da bu

Ekler

• Screenshot_2023-09-07-21-46-32-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-09-07-21-46-32-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    645.7 KB · Hit: 29
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
düz kanka geçen marsın üstünden görüntüledim ben.

Merhaba benim CS:GO hesabımda seçkin hesap vardı ve rankım kapalıydı. Bende rankımı açtım ama neredeyse 24 saat oldu ve oyun hala gelmedi. Bunun sebebi nedir?

Nedense vizede gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düz kanka geçen marsın üstünden görüntüledim ben.
Dalga geçiyonızda YouTube’dan izleyince anında mantıklı buluyonuz ey zekiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar mal varsa toplanmış MK

Geri