Arama sonuçları: *

1. Faveouls

sıfır pc win 10 nasıl yüklerim

AggentEfe310 flash kullanmadan windows kuramazsın. USB'a Microsoft üzerinden "Aracı şimdi indirin" seçeneğine tıklayıp o araç ile flash belleğinize windows iso dosyasını yazdırın. Bu videoda nasıl USB'a windows yazdırılır ve nasıl format(kurulum yapılır) atılır gösteriyor. Nasıl format...
  2. Faveouls

Modding Redragon K568RGB Blue Switch Dark Avenger Yazılımı (TÜRKÇE)

Derse gideceğim birazdan, akşam saaatlerinde halledebiliriz.
  3. Faveouls

Eee ben varım işte :)
  4. Faveouls

Rica etsem K530 için de yapabilir misin?
  5. Faveouls

Windows 11 için 8GB RAM yeterli mi?

Hayır, 16GB olması önerilir en az. Çok sıkıntı çekersin diye düşünüyorum 8GB ile. Zaten 4-5GB arası windows 11 kullanıcak, geri kalan 3-4GB ram çoğu oyun için problem yaşatır.
  6. Faveouls

Windows 11'e yükseltmeli miyim ?

5 Ekim'i bekle derim ben. Resmi çıkış tarihi olarak gösteriliyor ama her Ülkeye aynı anda mı yoksa tek tek vs. mi gelicek bilmiyorum. Şu anki sürümünü yüklerim diyorsan yüklememeni tavsiye ediyorum, birçok kez bug ile karşılaştım ve tekrardan windows 10'a döndüm.
  7. Faveouls

Windows 11 buga girdi.

Ben de bu sabah deneme amaçlı geçeyim dedim Windows 11'e biraz önce Windows 10'a geri döndüm. Çok fazla görev çubuğu ve ayar kısımlarında, klasörlerde optimizasyon sorunu var. Çok fazla takılıyor vs. şeyler oluyor. Zaten tam sürüm olmadığı için de oyun oynama amacı ile kullanmak mantıklı değil...
  8. Faveouls

Windows 10'u güncellemeli miyim?

Stabil ise şu anki sisteminiz, o işletim sisteminin test edilmesini bekleyin. Videolardan vs. görür isen fps artışı gibi şeyleri geçersin. Gereği yok ana bilgisayarına her yeni gelen güncellemeyi yüklemenin.
  9. Faveouls

Windows Güncelleme Sorunu

Şu an windows iso dosyası olarak en son sürümü, windowsun sitesinden indirip flashıma yazdırıyorum doğru şekilde. Windowsu mu normal şekilde kurdum ve her şey normal. Fakat windows güncellemelerini yaptıktan sonra restart atın diyor bilgisayara. Restart tuşuna bastığımda, windows hazırlanıyor...
  10. Faveouls

Modlanmış Windows 10 Pro Paylaşır mısınız?

Arkadaşlar modlanmış windows 10 pro önerir misiniz. ReviOS'u biliyorum ben sadece. Var mı sizin daha iyisi olan vs.
  11. Faveouls

Windows 21H1 Sürümünü Deneyen Oldu Mu?

Arkadaşlar windows 10 21H1 sürümü insider programı üzerinden teste açılmış, değişikleri vs. deneme fırsatı bulan oldumu acaba? bilginiz var mı yeni güncelleme ile ilgili. Microsoftun güncelleme açıklaması şu şekilde imiş: – Oturum açmak için şifre ve PIN kodlarının alternatifi konumunda olan...
  12. Faveouls

güvenilir windows 10 oem key satan site söyler misiniz

papara falan varsa at numaranı göndereyim 5 TL
  13. Faveouls

https://www.yazilimbudur.com/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-32ve64-bit-tr-key-pmu54
  14. Faveouls

o şekilde her format attığında gidiyor. OEM key girersen anakarta yazılıyor ve format atsan bile gitmiyor.
  15. Faveouls

OEM key korsan mı? Zararlı mı?

Orjinal key nereden alınabilir?
  16. Faveouls

Windows 8den Windows10 a yükseltme

Orjinal derken, 1000TL'ye alınan windows mu yoksa 10TL key ile aktif edilmiş windows mu?1000TL'ye almadıysan geç ücretsiz etkinleştirirsin windows 10'u.Ama bilgisayar özelliklerin nedir?
  17. Faveouls

Windows Rufus olmadan kurarsam Ne olur?

Windowsun sitesinden indirip, direkt flash'a yazdırıp format atıyorum ben.Nasıl rufus'a yazdırmak lazım?
  18. Faveouls

Microsoft Office Uygulamaları Kurulum HK.

internet üzerinden veya windowsun kendi yüklediği office programları var onları kullanabilirsin.Masaüstüne sağ tıkla>Yeni>İstediğin office programını seç.Bu şekilde windowsun ücretsiz office programlarını kullanabiliyoruz diye biliyorum.
  19. Faveouls

Microsoft Office Uygulamaları Kurulum HK.

Olur, o programlarda hep senin bilgisayar bilgilerine ulaşabilen programlar dolu.Sakın adobe, office programlarını kaçak indirmeyin.
  20. Faveouls

Dosya Sıkıştırma Olayını Merak Ediyorum

2. Sorumun cevabı yok rehberinizde.
Top Bottom