Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Peki normal nasıl indireceğim daha önce hiç office programlarını kurmadımOlur, o programlarda hep senin bilgisayar bilgilerine ulaşabilen programlar dolu.Sakın adobe, office programlarını kaçak indirmeyin.
Youtube gördüğüm kadarıyla crack yapma tarzı videolara yaş kısıtlaması koyuyor. Soruna gelecek olursak bir şey olabilir yapmayın.(bu video niye kısıtlama almış ki)
internet üzerinden veya windowsun kendi yüklediği office programları var onları kullanabilirsin.Masaüstüne sağ tıkla>Yeni>İstediğin office programını seç.Bu şekilde windowsun ücretsiz office programlarını kullanabiliyoruz diye biliyorum.Peki normal nasıl indireceğim daha önce hiç office programlarını kurmadım
Sağ tık yapınca gözükmüyor maalesef, internetten olana da pek alışamadım daha değişikmiş gibi geliyor, şu ana kadar kullandığım bütün pc lerde office programları olduğu içininternet üzerinden veya windowsun kendi yüklediği office programları var onları kullanabilirsin.Masaüstüne sağ tıkla>Yeni>İstediğin office programını seç.Bu şekilde windowsun ücretsiz office programlarını kullanabiliyoruz diye biliyorum.